Σταύρος Σβήγκος: Μίλησε για τη δική του εμπειρία όταν ήταν μόλις 18 ετών

«Πήγα σε μια οντισιόν σε σπίτι, νόμιζα ότι είναι φυσιολογικό…»

Μετά τις καταγγελίες της Σοφίας Μπεκατώρου, της Ζέτας Δούκα, της Τζένης Μπότση, της Αγγελικής Λάμπρη και πολλών ακόμα ηθοποιών πληθαίνουν οι αποκαλύψεις για τον χώρο του θεάματος

Γνωστή ηθοποιός: «Με παρενόχλησε, τον χαστούκισα και με έκοψε από τη σειρά»

Ο Σταύρος Σβήγκος μίλησε το πρωί της Τρίτης στο «Πρω1νό», όπου μοιράστηκε τη δική του εμπειρία όταν σε ηλικία 18 ετών πέρασε από οντισιόν σε σπίτι σκηνοθέτη.  

Σταύρος Σβήγκος

«Η δική μου στάση είναι να σταθώ στο πλευρό του αδύναμου και πάντα αυτή είναι η δική μου στάση σε όλη μου τη ζωή. Το ότι να βγω να πω εγώ κάτι που έπαθε κάποιος από κάποιον άλλον, το θεωρώ λάθος. Αν θέλει, οφείλει, χωρίς να τον πιέσω εγώ, να μιλήσει αυτός που το έχει πάθει», είπε αρχικά. 

Ζέτα Δούκα: Το νέο της μήνυμα μετά τις αποκαλύψεις ηθοποιών για παρενόχληση

«Όταν ήμουν εγώ 18 και πήγα σε μια οντισιόν κινηματογραφική και ήμουν έξω από τον χώρο, δεν τον γνώριζα και ξαφνικά γίνεται μια οντισιόν σε ένα σπίτι, σκέφτηκα τότε ότι το λογικό είναι οι οντισιόν να γίνονται σε σπίτια. Όταν πας λοιπόν και με την πρόφαση της οντισιόν γίνεται κάτι με έξυπνο τρόπο, γιατί όταν είσαι 18 κι ο άλλος είναι 40 και ξέρει να χειρίζεται τον χώρο κι ένα 18χρονο παιδί πώς να το μανιπιουλάρει και να το φέρει εκεί που θέλει, δεν ξέρεις ποια είναι τα όρια. Δεν ξέρεις αν αυτό ξεπερνάει τα όρια της οντισιόν και πάει σε μια παρενόχληση ή παραμένει οντισιόν. Και καταλαβαίνεις ότι έχεις παρενοχληθεί 2-3 βήματα μετά. Γιατί έχει μεγάλη διαφορά», εξομολογήθηκε ο Σταύρος Σβήγκος.

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top