Χάκαραν το Instagram της Κορινθίου: Τι σκέπτεται να κάνει η ηθοποιός;

''Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι κάποιος μπαίνει σε αυτή τη διαδικασία''

Το τελευταίο διάστημα όλο και περισσότεροι διάσημοι καταγγέλλουν πως βρίσκονται στο «στόχαστρο» επιτήδειων οι οποίοι δημιουργούν ψεύτικα προφίλ στα social media ή τους χακάρουν τους λογαριασμούς.

Ανάμεσα σε αυτούς βρίσκεται και η Μαρία Κορινθίου, η οποία διαπίστωσε πως οι followers της μειώνονταν αισθητά, ενώ συχνά λάμβανε μηνύματα ανθρώπων που δεν μπορούσαν να επικοινωνήσουν μαζί της.

Κορινθίου: Το συγκινητικό post για τη γιαγιά της που έχει φύγει απ' τη ζωή

Για αρκετό καιρό δεν αντιδρούσε, καθώς θεωρούσε ότι αυτό συνέβαινε λόγω κάποιων αλλαγών στο Instagram. Η ηθοποιός θορυβήθηκε όταν οι συνεργάτες της στην Ιταλία την ενημέρωσαν ότι δεν μπορούσαν να δουν το προφίλ της και ότι είχε χάσει 4.000 followers σε διάστημα μικρότερο της μίας εβδομάδας.

Γενέθλια για τη Μαρία Κορινθίου - Πόσων ετών έγινε;

«Μου χάκαραν λογισμικά το Instagram. Δεν μου έχουν πάρει το λογαριασμό. Μου τον έχουν πειράξει με σκοπό να τον κατεβάσει το ίδιο το Instagram. Κάποια στιγμή έφυγαν 4.000 followers μέσα σε 4 μέρες. Ο κόσμος μου έλεγε ότι δεν μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου, δεν έκαναν follow και like. Εδώ και εννέα μήνες όσους followers παίρνω το πρωί, φεύγουν το βράδυ, αλλά το έριχνα στο ότι έχει αλλάξει το σύστημα στο Instagram. Η εταιρεία με τα εσώρουχα που συνεργάζομαι από την Ιταλία δεν με έβλεπε. Δεν υπήρχα στο σύστημα. Ήταν σαν να μην είχα κάνει stories. Όταν το έλεγξα έγραφε ότι ήταν συνδεδεμένο πριν 4 ώρες από άσχετο τηλέφωνο. Η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος βρήκε κάτι ρώσικα mail μέσα που αν κάνεις διαγωνισμό “ενοχλούν” τους followers σου και βγαίνουν σε site γνωριμιών. Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι κάποιος μπαίνει σε αυτή τη διαδικασία. Μου είπαν ότι είναι εσκεμμένο και γίνεται κλιμακωτά εδώ κι ένα χρόνο. Αν μου πουν όνομα, θα κινηθώ δικαστικά», είπε η Μαρία Κορινθίου στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρω1νό».


Δείτε όλα τα lifestyle νέα

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top