Αυτή ήταν η πιο όμορφη στιγμή της Νικολέττας Ράλλη για το 2020!

Πώς αποκαλεί την κορούλα της;

Ξεχωριστή θα είναι αυτή η Πρωτοχρονιά για τη Νικολέττα Ράλλη και τον Μιχάλη Ανδρούτσο, αφού θα υποδεχτούν τον νέο χρόνο αγκαλιά με την κορούλα τους.

Νικολέττα Ράλλη: Ο περίπατος στο Κολωνάκι με την κόρη και τη σκυλίτσα της

Σήμερα, όμως, η όμορφη μαμά έχει νοσταλγική διάθεση αφού κάνει τον απολογισμό της χρονιάς που φεύγει αναρτώντας διάφορες φωτογραφίες.

Αρχικά, δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο από την περίοδο που ήταν έγκυος και στη συνέχεια ένα δεύτερο στο οποίο τη βλέπουμε να κρατά αγκαλιά την μπέμπας της.

 

Νικολέττα Ράλλη: Η πρώτη φωτογραφία με την κόρη και τον άντρα της

Όπως εξομολογήθηκε η ίδια αυτή ήταν η πιο όμορφη και συνάμα μοναδική στιγμή του 2020 για εκείνη. «Το τελευταίο #tbt για το 2020 δεν θα μπορούσε να είναι κάποια άλλη στιγμή πέρα απο αυτή. Η ιστορία της φωτογραφίας πέρα απο το προφανές είναι η εξής: Δεν έχω καμία μα καμία όρεξη να τραβήξω καμία φωτογραφία και απορώ πως υπάρχουν αντίστοιχες λήψεις απο άλλες γυναίκες. Παρόλα αυτά, το κάνω, γιατί θα είναι πολύ κρίμα να μην έχω αργότερα στα χέρια μου αυτό το υλικό και επίσης πρέπει να στείλω και φωτογραφίες στους δικούς μου, μιας και κανένας δεν μπορεί να με επισκεφτεί. Τελικά παρά πολύ καλά έκανα, γιατί εκ των υστέρων αυτή ήταν η πιο όμορφη, αγνή και μοναδική στιγμή για εμένα το 2020♥️ Μπουκίτσα μου!», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας η Νικολέττα Ράλλη.

 


Δείτε όλα τα lifestyle νέα

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top