Η Ναταλία Γερμανού για τον νέο της σύντροφο: «Είναι η πρώτη φορά που...»

Η παρουσιάστρια «άνοιξε» την καρδιά της

H Ναταλία Γερμανού αποκάλυψε τον λόγο που δεν έκανε παιδί 

Πριν από μερικές εβδομάδες η Ναταλία Γερμανού αποκάλυψε πως βρίσκεται σε νέα σχέση με έναν άνδρα ο οποίος δε σχετίζεται με τη showbiz και τα media.

Στη νέα της συνέντευξη στη ‘’Real life’’ η παρουσιάστρια μίλησε ανοιχτά για τα προσωπικά της αλλά και το στοιχείο που ξεχωρίζει στον νέο της αγαπημένο.

Ναταλία Γερμανού: O νέος σύντροφός της μοιάζει με γνωστό ηθοποιό!

γερμανού νέα σχέση σύντροφος

Σε ό,τι αφορά τα προσωπικά σου, ήσουν πάντα εξωστρεφής κάτι που άλλαξε τα τελευταία χρόνια. Τι σε έκανε να αλλάξεις στάση;

Ήταν μια συγκυρία καταστάσεων. Ίσως επειδή τα προηγούμενα χρόνια υπήρξε μια υπερέκθεση σ΄ αυτό. Δεν θα κάτσω να κλάψω ή να χτυπηθώ που έγινε. Συνέβη και καλώς συνέβη γιατί όταν κάνεις σχέση με έναν άνθρωπο που είναι στον ίδιο χώρο με εσένα είναι φυσιολογικό να συμβεί. Όταν κάνεις σχέση με έναν άνθρωπο που δεν είναι στον χώρο δεν είσαι και πολύ στο στόχαστρο.

Τώρα δηλαδή κρύβεις τον σύντροφό σου;

(Γέλια) Καθόλου! Ησύχασαν όλα γιατί και ο άνθρωπος είναι εκτός χώρου και εγώ δεν κυκλοφορώ πολύ πια.

Τι είναι αυτό που σ΄ αρέσει περισσότερο σε εκείνον;

Είναι η πρώτη φορά που κατάλαβα τι σημαντικό ρόλο μπορεί να παίξει σε μια σχέση το χιούμορ, Πόσο σημαντικό είναι να σε κάνει ο άλλος να γελάς.

Βοήθησε και το γεγονός ότι δεν κάνετε την ίδια δουλειά; Με το σκεπτικό ότι οι άνθρωποι που κάνουν δουλειές που συνδέονται γίνονται περισσότερο συνεργάτες,

Μπορεί να συμβεί και αυτό. Όταν είναι μακριά από τη δουλειά σου είναι πολύ ξεκούραστο. Γιατί δεν ξέρει, δεν ασχολείται, δεν τον ενδιαφέρει. Από τη άλλη όμως αν θες να του μιλήσει για το πως πέρασες την ημέρα σου, να του πεις τα προβλήματά σου, τα παράπονά σου και δεν ξέρει για ποιο πράγμα του μιλάς και σου λέει "συγγνώμη ρε αγάπη μου δεν ξέρω για ποιο πράγμα μου μιλάς" είναι κάπως.

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top