Γιάννης Πάριος: Η εξομολόγηση για τον γιο του, Νικόλα

Ο καλλιτέχνης μίλησε στον Χατζηνικολάου για τους γάμους και τα παιδιά του

Σε μία σπάνια συνέντευξη ο Γιάννης Πάριος μίλησε για τους τέσσερις γιους του, τη σχέση του με την πρώην σύζυγό του, Σοφία Αλιμπέρτη, αλλά και την καριέρα του!

Ο σπουδαίος καλλιτέχνης αναφέρθηκε στον έρωτα και τον ρόλο που έπαιξε στη ζωή του, για τα πρόσωπα που τον στήριξαν, τους γονείς του και την αγαπημένη του Πάρο. 

«Ο Κατσαρός μου είχε πει τότε ''αν ήσουν μετοχές σε εταιρία θα τις αγόραζα όλες''. Όταν πήγα στον Κατσαρό να με δει είχα ένα δίφραγκο στην τσέπη. Δεν είχα να πάρω λεωφορείο και περπάτησα από το Φάληρο στην Αθήνα με τα πόδια. Αλλά είχα μεγάλη χαρά, έφυγα πετώντας.
Το Πάριος ήρθε λίγες μέρες μετά. Νονοί ήταν πολλοί και ο Κατσαρός και ο Μάτσας και εγώ που πέταξα την ιδέα. Στην αρχή έπεσε στο τραπέζι το όνομα Παργιανός αλλά επειδή υπήρχε ένας τραγουδιστής με αυτό το όνομα έμεινε το Πάριος» είπε στον Νίκο Χατζηνικολάου και την εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω».

Νικόλας Βαρθακούρης: Ο γιος του Γιάννη Πάριου μίλησε για τον πατέρα του!

Συγκινητικό ήταν το στιγμιότυπο, όπου ο Νίκος Χατζηνικολάου έπαιξε στον αέρα ένα βίντεο με τη μητέρα του, Μαρουσώ, που έκανε τον τραγουδιστή να βρουκώσει «Στον νέο μου δίσκο έχω γράψει ένα τραγούδι για τη μάνα μου. Αυτά τα τραγούδια τα είχε ξεχασμένα σε κασέτες».

Γιάννης Πάριος - γιοι

Από τον γιο του Χάρη Βαρθακούρη έχει αποκτήσει δυο εγγονές, στις οποίες έχει τεράστια αδυναμία. «Μου έκανε δυο εγγονές που είναι σαν καραμέλες!».

Ο Χάρης είπε για τον μπαμπά του: «Μου κάνει εντύπωση ότι προέβλεψα ότι ο μικρός μου αδελφός θα ακολουθήσει τα χνάρια μας. Για μένα ο πατέρας μου δεν είναι μόνο ένας μεγάλος τραγουδιστής και συνθέτης αλλά και ένας μεγάλος στιχουργός. Μου έχει δώσει έτοιμο τραγούδι σε ένα τέταρτο. Μιλάμε για μια μηχανή και ζηλεύω το ταλέντο του. Επειδή κάνει μια δουλειά που αναγκαστικά στερείσαι την οικογένειά σου, δεν ήταν ποτέ καταπιεστικός, δεν ήταν ποτέ αυστηρός. Ήταν ένας καταπληκτικός πατέρας όσο ήταν εκεί».

Νικόλας Βαρθακούρης

Ο 24χρονος Good Job Νicky στο βίντεο κλιπ του τραγουδιού του «January 8th» 

Για τον γιο που έχει αποκτήσει με τη Σοφία Αλιμπέρτη, τον Νικόλα που κάνει ήδη επιτυχία ως Good Job Νicky είπε: «Ο Νικόλας είναι έκπληξη! Δε μας εκπλήσσει εμένα και τον Χάρη βέβαια, γιατί όταν ήταν 8 ετών καθόταν στο πιάνο στην Πάρο ο Χάρης και ο μικρός τον κοιτούσε και του λέει σήκω να το παίξω εγώ. Και έπαιξε. Δε θα το ξεχάσω ποτέ. Εγώ δε συμφωνώ με τη μουσική του, αλλά ξέρει τη γενιά του… ο Νικόλας. Η Σοφία  Αλιμπέρτη, είναι ο πολυτιμότερους άνθρωπος και για τους δυο γιους μας».

Αλιμπέρτη - γιοι

Η πρώην γυναίκα του, Σοφία Αλιμπέρτη, με τους δυο γιους του, Νικόλα και Μιχαήλ Βαρθακούρη

Ο σπουδαίος καλλιτέχνης παντρεύτηκε δυο φορές αλλά δεν είχε ποτέ καλή σχέση με τον γάμο:

«Παντρεύεσαι έναν άνθρωπο γιατί τον αγαπάς. Και παντρεύεσαι έναν άνθρωπο γιατί σέβεσαι τα παιδιά. Ο γάμος ποτέ δεν μου πήγαινε, ή δεν τον πήγαινα… Δεν είχα χρόνο να αφιερώσω στα παιδιά μου. Τους αγαπάω και τους στηρίζω. Έχω 4 φίλους, όχι παιδιά! Ο έρωτας δεν είναι πάντα καλός, υπάρχει και αρρωστημένος έρωτας. Η μοναξιά είναι αδελφή μου. Δεν είναι μοναξιά να κοιμάσαι μόνος το βράδυ. Μοναξιά είναι να σε ξεχνάνε…»
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top