Νικόλας Βαρθακούρης: Ο γιος του Γιάννη Πάριου μίλησε για τον πατέρα του!

Ο Good Job Nicky κυκλοφόρησε το πρώτο του τραγούδι

Ο μικρότερος γιος της Σοφίας Αλιμπέρτη και του Γιάννη Πάριου, Νικόλας Βαρθακούρης, κυκλοφόρησε πριν από λίγες μέρες το πρώτο του τραγούδι, το οποίο είναι στα Αγγλικά, «January 8th» και έγινε viral!

Ο Good Job Nicky, όπως είναι το καλλιτεχνικό του όνομα, έδωσε συνέντευξη στη Lifo και τον Αλέξανδρο Διακοσάββα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον πατέρα του

«Ο πατέρας μου μού έχει μάθει από πολύ μικρή ηλικία να μη βάζω μαθηματική αξία και λογική στη μουσική. Να ακολουθώ το συναίσθημα που μου προσφέρει. Ένα vocal run δε θα έπρεπε να είναι προμελετημένο αλλά κάτι που βγαίνει από μέσα σου. Αν δε σου περάσω με το συναίσθημα αυτό που λέω, όσο ωραίο κι αν είναι στιχουργικά, δε θα πειστείς».

γιος Πάριου-Αλιμπέρτη

Ο 24χρονος χαρακτήρισε τον πατέρα του «ιερό τέρας»:

«Δυο λέξεις, ξεκάθαρα: “ιερό τέρας”, αυτό είναι ο πατέρας μου. Πιστεύω ότι αν ήταν αγγλόφωνος, θα ήταν ανάμεσα στους καλύτερους καλλιτέχνες όλων των εποχών. Αντιλαμβάνομαι πόσο έχει παλέψει για να φτάσει εκεί που βρίσκεται και είναι ονειρικό το γεγονός ότι ποτέ δεν έπαψε να έχει την ίδια δίψα για δημιουργία. Ζει για τη μουσική. Ο πατέρας μου είναι ο πατέρας μου, ο Πάριος είναι ο Πάριος, και το μεγαλύτερο μάθημα που έχω πάρει από εκείνον είναι ότι οφείλεις να δίνεις στη μουσική περισσότερα απ’ όσα θα πάρεις. Αν της φερθείς έτσι, θα σου το ανταποδώσει».

Ο Γιάννης Πάριος έχει παντρευτεί δύο φορές. Την πρώτη φορά με τη Ντίνα Μαρκοπούλου, με την οποία απέκτησε 2 παιδιά, τον Χάρη Βαρθακούρη και τον Θανάση Βαρθακούρη. Τη δεύτερη φορά με την ηθοποιό Σοφία Αλιμπέρτη με την οποία έχει κάνει δύο παιδιά τον Μιχαήλ-Άγγελο και τον Νικόλα Βαρθακούρη.


Δείτε όλη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top