Σταμάτη - Τούνη: Συναντήθηκαν στα VMAs-Μίλησαν μετά την επίμαχη συνέντευξη;

Όσα είπε η δημοσιογράφος στις κάμερες

Ως την Αθήνα ταξίδεψε η Ιωάννα Τούνη, η οποία μένει μόνιμα στην Θεσσαλονίκη, για επαγγελματικούς λόγους και συγκεκριμένα, για να απονείμει βραβείο στα Mad VMAs, που φέτος θα μεταδοθούν τηλεοπτικά αλλά φυσικά, δε θα έχουν κοινό λόγω κορωνοϊού.

Στα γυρίσματα των Βραβείων όμως η ξανθιά influencer είχε μια αναπάντεχη συνάντηση, καθώς στην απονομή έδωσε το «παρών» και η Σάσα Σταμάτη!

σταμάτη τούνη

Να θυμίσουμε πως πρόσφατα, οι δύο γυναίκες είχαν μια δημόσια κόντρα, εξαιτίας μίας τηλεφωνικής συνέντευξης που έδωσε η πρώην παίκτρια του ‘’My Style Rocks’’ στη δημοσιογράφο. Συγκεκριμένα, η πρώτη είχε γίνει έξαλλη, καθώς θεώρησε πως παραποιήθηκαν τα λόγια της περί «τεμπέληδων» και «800 ευρώ για τον κορωνοϊό», ενώ η Σταμάτη με τη σειρά της έδωσε ηχητικό απόσπασμα στη δημοσιότητα. Αυτό εξόργισε ακόμα περισσότερο την Ιωάννα Τούνη και κάπως έτσι η κόντρα συνεχίστηκε στα social media.

Ιωάννα Τούνη: «Αδειάζει» τη Σάσα Σταμάτη για τη συνέντευξη «κολάζ»

Η απάντηση της Σάσας Σταμάτη στην Τούνη για τις δηλώσεις περί «τεμπέληδων»

Φυσικά, οι τηλεοπτικές κάμερες που βρέθηκαν στα γυρίσματα των  VMAs δε θα μπορούσαν να μη ρωτήσουν τη δημοσιογράφο αν μίλησε με τη γνωστή influencer στην τυχαία συνάντησή τους.

«Είναι όλα τέλεια. Εγώ τη συνάντησα κιόλας, τη χαιρέτησα κιόλας μέσα που την είδα. Τυπικά. Δεν είμαστε κολλητές έτσι κι αλλιώς. Δεν υπάρχει κανένα συμβάν, είμαστε δημοσιογράφοι και κάνουμε συνεντεύξεις. Όπως ξέρετε τις ηχογραφούμε, απλά ελληνικά» σχολίασε η Σάσα Σταμάτη και το απόσπασμα προβλήθηκε στο ‘’Happy Day’’.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top