Η απάντηση της Σάσας Σταμάτη στην Τούνη για τις δηλώσεις περί «τεμπέληδων»

Η Influencer ρίχνει τις ευθύνες στη δημοσιογράφο για τη δημοσίευση

Μεγάλο μπέρδεμα έχει δημιουργηθεί σχετικά με τις δηλώσεις της Ιωάννας Τούνη για τους… «τεμπέληδες» εργαζόμενους που λαμβάνουν τα 800 ευρώ ως επίδομα λόγω της πανδημίας. 

Τούνη: Απαντά στις αντιδράσεις για τη δήλωσή της περί 800€ & «τεμπέληδων»

Όπως έγινε σήμερα γνωστό, η γνωστή Influencer είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τη Σάσα Σταμάτη, στην οποία μιλούσαν για την κατάσταση στη Θεσσαλονίκη και η Ιωάννα Τούνη έκανε τις συγκεκριμένες αμφιλεγόμενες δηλώσεις. 

Μετά την έντονη κριτική που δέχθηκε, η Ιωάννα Τούνη απάντησε σχετικά με τη φύση των δημοσιευμάτων επιρρίπτοντας τις ευθύνες στη γνωστή δημοσιογράφο, καθώς υποστηρίζει πως δεν ενημερώθηκε ποτέ πως τα λεγόμενά της επρόκειτο να δημοσιευτούν σε γνωστή εφημερίδα. 

Ιωάννα Τούνη: «Αδειάζει» τη Σάσα Σταμάτη για τη συνέντευξη «κολάζ»

Έτσι, το πρωί της Τετάρτης, το πάνελ της εκπομπής «Ευτυχείτε» επικοινώνησε με την Σάσα Σταμάτη για να πει την δική της πλευρά της ιστορίας. 

«Έχω μιλήσει με τη Σάσα και μου είπε τέσσερα πράγματα. Ότι με την Ιωάννα Τούνη έχει μια φιλική σχέση και μαζί έχουν κάνει πολλές συνεντεύξεις και υπάρχει μια σχέση εμπιστοσύνης. Όταν κυκλοφόρησε η εφημερίδα, η Σάσα έστειλε ένα μήνυμα στην Ιωάννα Τούνη και εκείνη της απάντησε καρδούλες. Όταν άρχιζε να γίνεται ο θόρυβος με τη δήλωση με τα 800 ευρώ, η Ιωάννα Τούνη της έγραψε ένα μήνυμα και της είπε ότι δεν το έχει με τις τηλεφωνικές και όταν κάνει εκπομπή στην τηλεόραση, καλύτερα να τα πούνε από κοντά. Επίσης η Σάσα Σταμάτη ισχυρίζεται πως στην πρώτη ανάρτηση η Ιωάννα Τούνη είχε κάνει λόγο για κολάζ στις δηλώσεις. Άρα η Ιωάννα Τούνη εμμέσως παραδέχεται ότι για να γίνει κολάζ ,έγιναν και κάποιες δηλώσεις», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Πουλόπουλος στο πάνελ της εκπομπής. 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top