Σαμαράς για Καμπουρέλη: Δεν είμαι άνθρωπος που «χτυπάει» κάτω από τη μέση

Οι δηλώσεις του γνωστού hair stylist στο star.gr

Βίντεο με τις δηλώσεις της Τέτας Καμπουρέλη

Η αποχώρηση της Τέτας Καμπουρέλη από το Open και συγκεκριμένα από την εκπομπή «Style Me Up» έμελλε να είναι η αφορμή για να δημιουργηθεί μια νέα κόντρα στην ελληνική showbiz.

«Πρωταγωνιστές» αυτή τη φορά είναι η ίδια η επιχειρηματίας και ο Τρύφωνας Σαμαράς.

Η Τέτα Καμπουρέλη σε δηλώσεις που έκανε άφησε να εννοηθεί πως για τη λήξη της συνεργασίας της με το κανάλι ευθύνεται ο γνωστός κομμωτής, δίχως να διευκρινίσει τι ακριβώς συνέβη.

«Δε θα συνεχίσω στο OPEN... κάτι έγινε με τον Τρύφωνα Σαμαρά!»

Τέτα Καμπουρέλη

«Θα έπρεπε να μου έχει τηλεφωνήσει πριν βγει να κάνει αυτές τις δηλώσεις. Δεν παίρνω αποφάσεις για το ποιος θα είναι στην εκπομπή. Δεν είμαι η παραγωγή. Δεν ταιριάζει κάτι τέτοιο στην προσωπικότητα και τον χαρακτήρα μου. Δεν είμαι άνθρωπος που «χτυπάει» κάτω από τη μέση. Κατά τη διάρκεια του γυρίσματος της εξήγησα πως εγώ είμαι υπεύθυνος στα backstage και δίνω οδηγίες γιατί της είπα «εδώ θέλω το νυχάκι να το κάνεις έτσι». Η απάντησή της ήταν: «Εγώ τη δουλειά μου και εσύ τη δουλειά σου». Δε θα έπρεπε να μου απαντήσει έτσι την ώρα της εκπομπής», απάντησε ο Τρύφωνας Σαμαράς κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής επικοινωνίας με το star.gr.

«Εγώ ξεκαθάρισα κάποια πράγματα. Δεν έχω κάτι μαζί της. Το γεγονός ότι δεν παρέμεινε στην εκπομπή είναι απόφαση του καναλιού και της παραγωγής», έσπευσε να σημειώσει ο γνωστός hair stylist.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top