Έλενα Παπαρίζου: Η βόλτα με τον σύζυγό της, Ανδρέα Καψάλη

Το love story του ζευγαριού

Η Έλενα Παπαρίζου και ο Ανδρέας Καψάλης είναι μαζί οκτώ χρόνια, προσπαθούν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και κάνουν σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις.

Το ερωτευμένο ζευγάρι κατά τη διάρκεια της καραντίνας φροντίζει να περνά δημιουργικά τον χρόνο του, ενώ οι βόλτες για περπάτημα είναι μία από τις αγαπημένες συνήθειές του.

Έλενα Παπαρίζου: «Στην καραντίνα έπαθα κατάθλιψη, είχα ψυχοσωματικά»

Την περασμένη Παρασκευή ο φωτογραφικός φακός τους συνέλαβε σε κοινή τους έξοδο στα νότια προάστια και συγκεκριμένα στη Γλυφάδα.

Έλενα Παπαρίζου: βόλτα με τον άντρα της

Παπαρίζου Καψάλης Στη Γλυφάδα

Παπαρίζου - Καψάλης για περπάτημα

Ή Έλενα Παπαρίζου με αθλητικό λουκ

Η όμορφη τραγουδίστρια επέλεξε αθλητικό look με μαύρο κολάν και αθλητικά sneakers. 

Το love story του ζευγαριού

Η Έλενα και ο Ανδρέας γνωρίστηκαν τον Απρίλιο του 2012. Η γνωριμία τους έγινε μέσω κοινών φίλων και από την πρώτη κιόλας στιγμή ένιωσαν απίστευτη οικειότητα και έλξη ο ένας για τον άλλον.

H ίδια η τραγουδίστρια έχει μιλήσει σε συνεντεύξεις της για τη γνωριμία τους και τον κεραυνοβόλο έρωτά τους. Από την αρχή της σχέσης τους έμειναν μαζί.

Η τραγουδίστρια και ο πολιτικός μηχανικός παντρεύτηκαν στην Ελλάδα κάτω από άκρα μυστικότητας χωρίς να το μάθει κανείς.

Η είδηση του κρυφού γάμου έγινε γνωστή από την ίδια την Έλενα μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο instagram. Η τραγουδίστρια πόσταρε στις 9 Αυγούστου 2015 μία φωτογραφία της με τον Ανδρέα Καψάλη γράφοντας χαρακτηριστικά: «Εγώ και ο σύζυγός μου!» ευχαριστώντας τον καλό της φίλο και συνάδελφο, Magnus Carlsson, ο οποίος φαίνεται ότι ήταν ο κουμπάρος.

Φήμες λένε ότι το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Ιούνιου του 2015, κάτι που ακόμη δεν έχει επιβεβαιωθεί από την ίδια. 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top