Έρρικα Πρεζεράκου: Ο αγώνας της 7χρονης Αναστασίας και οι παραισθήσεις

Πώς είναι η κατάσταση της υγείας της ανηψιάς της

Εδώ και λίγες εβδομάδες η σοβαρή περιπέτεια υγείας της μικρής Αναστασίας, ανιψιάς της γνωστής αθλήτριας Έρρικας Πρεζεράκου, έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο

Συγκινεί η Έρρικα Πρεζεράκου - Η ανιψιά της φεύγει για θεραπεία στο Τέξας

Με τη βοήθεια του κόσμου, η μικρούλα κατάφερε ταξίδεψε μέχρι το Τέξας των ΗΠΑ, προκειμένου να κάνει τη θεραπεία που θα καταπολεμήσει τη σπάνια μορφή καρκίνου από τον οποίο πάσχει.

Η μικρή Αναστασία στο νοσοκομείο στο Χιούστον των ΗΠΑ /Φωτογραφία Instagram

Μέσα από το Instagram της, η γνωστή αθλήτρια ενημέρωσε τους followers της για την πορεία της ανιψούλας της, κόρη της αδερφής της Ξένιας.

Με δάκρυα στα μάτια η Έρρικα Πρεζεράκου - Η δημόσια έκκλησή της για βοήθεια

«Η Αναστασία κάνει θεραπεία κάθε τέσσερις ώρες και θα κάνει για αρκετό διάστημα. Σε τρεις εβδομάδες από τώρα περίπου θα κάνει μια πρώτη μαγνητική για να δούμε αν όλη αυτή η αλληλεπίδραση με αυτό το φάρμακο, αν έχει βοηθήσει να μικρύνει ο όγκος ή αν είναι σταθερός ή που βρίσκεται. Αυτό που αξίζει να σας πω είναι ότι μέσα από αυτή την αλληλεπίδραση, υπάρχουν μέρες που έχει παραισθήσεις, άλλες μέρες που δεν μπορεί να σηκώσει το χεράκι της… Όμως την ημέρα που κάναμε την ομαδική προσευχή, την επόμενη μέρα το παιδί ξύπνησε πολύ καλύτερα! Δεν έχει σημασία που πιστεύει ο καθένας, αλλά να ξέρετε ότι η αγάπη ταξιδεύει, όσο μακριά και αν βρίσκεται το άτομο που προορίζεται η αγάπη μας…», είπε φανερά συγκινημένη η Έρρικα Πρεζεράκου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top