Ντ.Παπαδημητρίου: Αποκάλυψε αν γνωρίζει τους συντρόφους της στους γιους της

Τι είπε και για την προσωπική ζωή των παιδιών της

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου αν και πολύ νέα έχει δυο γιους στην εφηβεία! Η ηθοποιός και παρουσιάστρια το 2004 παντρεύτηκε τον Κώστα Πηλαδάκη, με τον οποίο απέκτησε δυο παιδιά, τον Διονύση και τον Φίλιππο.

Το ζευγάρι χώρισε το 2011 και η Ντορέττα μένει με τους γιους της και φροντίζει να συζητάει τα πάντα μαζί τους.

Η ίδια πήγε καλεσμένη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2Night Show, το βράδυ της Τετάρτης, εξήγησε τους λόγους που προστατεύει την προσωπική της ζωή και την κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. 

«Καλά είμαι προσωπικά… Προσπαθώ… Δε θα έλεγα ότι έχω “καεί”, απλά προστατεύω τα προσωπικά μου. Ανέκαθεν το έκανα αυτό. Έχουν ακουστεί κατά καιρούς πράγματα. Είμαι πολύ κρυψίνους, σαν Ντορέττα, ακόμα και σε φίλους μου δεν μιλάω γι’ αυτά τα θέματα. Όταν τα προστατεύω, πάνε και καλύτερα.
Τα παιδιά ούτως ή άλλως είναι μεγάλα, θα το μάθουν πρώτα, αν συμβεί κάτι στην προσωπική μου ζωή. Δεν θα περιμένω να γραφτεί, θα τους το πω. Μέχρι στιγμής δεν έχουν συναναστραφεί με κάποιον σύντροφό μου. Ο μεγάλος είναι 16 και ο μικρός σχεδόν 15. Δεν τους έχω δει να κλαίνε… αλλά τους έχω δει προβληματισμένους. Έχω γνωρίσει τις κοπέλες τους… Συναναστρέφομαι με τις “φίλες” τους. Δεν έχουμε, όμως, προσωπική σχέση… Προσπαθώ να είμαι δίκαιη και να τους μιλάω αντικειμενικά».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top