Συλλογή χειροποίητης μόδας παρουσιάζει ο πρίγκηπας Κάρολος!

Εκστρατεία για την αειφορία από τον διάδοχο του βρετανικού θρόνου  

Το video από την τελευταία δημόσια εμφάνιση του πρίγκηπα Κάρολου στη Remebrance Day για όσους έπεσαν στον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο  

Βιώσιμη συλλογή ενδυμάτων με την ανάλογη χειροποίητη μόδα παρουσιάζει ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου, πρίγκηπας Κάρολος, ο  οποίος κάνει εκστρατεία για την αειφορία εδώ και πολύ καιρό.   

Πρίγκιπας Κάρολος: Ο λόγος που εγκαταλείπει τη βιολογική φάρμα του

«Πάντα προσπαθούσα να χρησιμοποιώ τη δική μου γκαρνταρόμπα για να αναδείξω εξαιρετικές χειροτεχνικές δεξιότητες. Πάντα πίστευα στη φιλοσοφία αγοράστε μια φορά, αλλά αγοράστε καλά. Έτσι, όσο περισσότερο φοράω τα ίδια ρούχα, τόσο πιο βιώσιμος γίνομαι, ελπίζω!», δήλωσε ο 71χρονος διάδοχος του βρετανικού θρόνου στη βρετανική εφημερίδα «The Telegraph».

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Έρχεται στο Netflix μιούζικαλ για τη ζωή της

Με βάση αυτήν την πεποίθηση, ο Κάρολος και το Ίδρυμά τoυ δημιούργησαν το "Modern Artisan Project", το οποίο μεταξύ άλλων στοχεύει στην προώθηση των δεξιοτήτων των νέων χειροτεχνών με υφάσματα υψηλής ποιότητας, όπως αναφέρει ο ιστότοπος του εταίρου τους "Net A Porter", μιας εταιρείας παραγγελιών για πολυτελή ρούχα. Τα (βιώσιμα) ρούχα για τη συλλογή σχεδίασαν Ιταλοί φοιτητές μόδας και ράβονται στη Μεγάλη Βρετανία.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top