Συγκλονίζει ο Διονύσης Σχοινάς: «4 άτομα απειλούσαν την Καίτη με όπλα!»

Πώς αισθάνθηκε όταν μπήκαν οι εγκληματίες στο σπίτι του;

Η ένοπλη ληστεία που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Ιανουάριο στο σπίτι της Καίτης Γαρμπή και του Διονύση Σχοινά στη Νέα Ερυθραία, σόκαρε το Πανελλήνιο!

Διονύσης Σχοινάς: «Δε θέλω να είμαστε συνέχεια μαζί με την Καίτη!» 

Το βράδυ της Τετάρτης ο τραγουδιστής βρέθηκε στο «The 2Night Show», όπου ανάμεσα σε άλλα, αναφέρθηκε στο σοκ που βίωσε με την ένοπλη ληστεία στο σπίτι του με την Καίτη Γαρμπή κι αποκάλυψε τον τρόπο που τον βοήθησε να το ξεπεράσει πιο γρήγορα.

Διονύσης Σχοινάς Γρηγόρης Αρναούτογλου

«Δε μου έχει φύγει ακόμα το σοκ από τη ληστεία στο σπίτι μας. Ούτε σε ταινία γίνονται αυτά τα πράγματα. Όταν έγινε η ληστεία νόμιζα ότι με ευνούχισαν. Δεν ήξερα τι θα συμβεί τα επόμενα λεπτά. Ήμουν εγώ και το παιδί στο σπίτι. Μπήκαν με την Καίτη μέσα, τέσσερα άτομα με όπλα. Νομίζεις ότι στα “κόβουν”…  Συγγνώμη έτσι είναι. Δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Δεν ήξερα τι θα μπορούσε να συμβεί στα επόμενα πέντε λεπτά. Να γίνει κάτι με τη γυναίκα μου; Κάτι με τον γιο μου; Μέσα σε όλη αυτή την ταλαιπωρία μας σεβάστηκαν. Τελείωσε όλο σε δώδεκα λεπτά» εξομολογήθηκε.  

Ο Διονύσης Σχοινάς μίλησε πρώτη φορά για τη ληστεία στο σπίτι του

«Έβλεπα την Καίτη από την κάμερα του σπιτιού μας να μπαίνει σπίτι με τέσσερις άντρες. Ο Δημήτρης ήταν σκυμμένος στη ληστεία και μου είπε “έβλεπα το όπλο και ήθελα να το πάρω, αλλά δεν τολμούσα”. Πήγαμε σε μια φίλη μας που κάνει “βιοσυντονισμό” για να μας βοηθήσει να το ξεπεράσουμε», συμπλήρωσε o Διονύσης Σχοινάς.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top