Καράβας - Πίντζης: Είναι κολλητοί φίλοι!

Τι του είπε για την πρόταση που δέχτηκε για το GNTM

Όχι μόνο φίλοι, αλλά κολλητοί είναι ο Μάνος Πίντζης και ο Γιώργος Καράβας. Ο γνωστός ηθοποιός και μοντέλο μίλησε για τον τρόπο με τον οποίο γνωρίστηκε με τον coach του GNTM 3.

«Όταν άρχισα να «μπουσουλάω» στο modelling, στο εξωτερικό αναφέρομαι, άκουγα το όνομα του Γιώργου Καράβα από μεγάλα γραφεία. ‘Οταν ήρθα στην Ελλάδα του έστειλα ένα μήνυμα και του ζήτησα να μου δώσει τα φώτα του για το πώς πρέπει να κινηθώ. Βρεθήκαμε και από τότε δέσαμε και σαν άνθρωποι», είπε στον Αρτ και την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου».

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

WTF ? My bestie @yiorgoskaravas_official #brothers #models #internationalmodels #actors #realmen #realstyle #mybro #happy

A post shared by Manos Pintzis (@manospintzisworld) on

«Με τον Γιώργο έχουμε μια ουσιαστική φιλία. Μπορεί να τηλεφωνηθούμε για οποιονδήποτε λόγο. Μπορεί να μείνει με το αυτοκίνητο και θα με πάρει στις 3 τα ξημερώματα για να πάω να τον πάρω. Μιλάμε κάθε μέρα στο τηλέφωνο», πρόσθεσε.

Ο Μάνος Πίντζης αναφέρθηκε και στην πρόταση που δέχτηκε ο Γιώργος Καράβας από το GNTM και εξομολογήθηκε on camera τι του είπε: «Όταν μου μίλησε για τον διαγωνισμό ομορφιάς του είπα θα την πάρεις τη δουλειά. Ο Γιώργος δεν πόσταρε τις δουλειές του στο εξωτερικό. Ήταν αγκαλιά με τον Τομ Φορντ και δεν ανέβασε την φωτογραφία στο Instagram».


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top