Ο Μπραντ Πιτ χώρισε με τη Νικόλ κι εκείνη επέστρεψε στον άνδρα της

Το μοντέλο έχει … «ανοιχτό γάμο» με τον Ronald Mary

Πολύ σύντομα φαίνεται πως έληξε το ειδύλλιο του Μπραντ Πιτ και της Γερμανίδας Νικόλ Ποτουράλσκι, αφού σύμφωνα με τα διεθνή μέσα, οι δύο τους δεν είναι πλέον μαζί. 

Νικόλ Ποτουράλσκι: Η 27χρονη καλλονή είναι ο νέος έρωτας του Μπραντ Πιτ!

Οι παπαράτσι τους είχαν εντοπίσει πρώτη φορά μαζί τον Αύγουστο όμως πλέον δεν υπάρχει τίποτα μεταξύ τους, ενώ όπως δήλωσε πηγή του Page Six «ποτέ δεν ήταν κάτι σοβαρό».

Νικόλ Ποτουράλσκι: 10 υπέροχα looks από το νέο κορίτσι του Μπραντ Πιτ

Ο ηθοποιός του Hollywood και το 27χρονο μοντέλο φαίνεται πως είχαν μια σύντομη σχέση που ξεκίνησε μετά από συνάντησή τους στο Βερολίνο. Μάλιστα, το εστιατόριο στο οποίο γνωρίστηκαν ανήκει στον… σύζυγο της Νικόλ Ποτουράλσκ, Ronald Mary. Οι φήμες λένε πως ο Πιτ είχε πάει το μοντέλο και στο σατό που διατηρεί με την πρώην σύζυγό του, Angelina Jolie, στη Γαλλία.

Μάλιτα, η 27χρονη Νικόλ φάινεται πως είχε στεναχωρηθεί πολύ από τα κακά σχόλια που είχε λάβει, όταν έγινε γνωστή η σχέση της με τον Μπραντ: «Πάντα αναρωτιόμουν γιατί οι άνθρωποι αφήνουν μισητά σχόλια; Γιατί; Ποιο είναι το όφελός σας; Σε γενικές γραμμές, θέλω να καταλάβω τον ειρμό των σκέψεών σας. Επειδή δεν το καταλαβαίνω. Είναι τόσο αγενές και λυπηρό για όσους σχολιάζουν», είχε δηλώσει σε βίντεο που δημοσίευσε στα social media.

Ξεκινά η δίκη για το διαζύγιο των «Μπραντζελίνα»

Το μοντέλο εντοπίστηκε την περασμένη εβδομάδα με τον σύζυγό της, Roland Mary, στο Βερολίνο, με τον οποίο μάλλον έχουν… «ανοιχτό γάμο».

O Πιτ από την άλλη, βρίσκεται στο Λος Άντζελες και συμμετείχε σε διαφημιστική καμπάνια υπέρ της συμμετοχής του Joe Biden στις εκλογές των ΗΠΑ.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top