Ξεκινά η δίκη για το διαζύγιο των «Μπραντζελίνα»

Πιτ ή Τζολί θα κερδίσει την κηδεμονία των παιδιών τους;

Ξεκινά η δίκη για το διαζύγιο και την επιμέλεια των παιδιών του διάσημου χολυγουντιανού πρώην ζεύγους, Μπραντ Πιτ και Αντζελίνα Τζολί. 

Αντζελίνα Τζολί: Αποκάλυψε γιατί χώρισε με τον Μπραντ Πιτ

Μπραντ Πιτ και Αντζελίνα Τζολί

Μπραντ Πιτ και Αντζελίνα Τζολί, το 2016 - φώτο ΑΡ

Η «μάχη» στις δικαστικές αίθουσες αναμένεται σκληρή με την 45χρονη ηθοποιό να θέλει να αναλάβει πλήρως την κηδεμονία των έξι παιδιών τους και να μετακομίσει στην Αγγλία. Σύμφωνα με τα διεθνή μέσα, η Αντζελίνα Τζολί κατέθεσε αίτηση αξιολόγησης της απόφασης επιμέλειας των παιδιών κατά του πατέρα τους, ίσως βασιζόμενη στον εθισμό του Πιτ από το αλκοόλ, είδηση που έχει παραδεχτεί και ο ίδιος. 

Το χρονικό του διαζυγίου Pitt-Jolie: Έρωτας, απιστία και προδοσία

Η Αντζελίνα Τζολί στην πρεμιέρα της ταινίας Μaleficent με τα πέντε από τα έξι παιδιά της to 2019 - Aπό αριστερά: ο Maddox, η Shiloh, η Vivienne, η Zahara, και ο Knox- φώτο ΑΡ

Από την άλλη, ο 56χρονος κινηματογραφικός αστέρας ζητά να βλέπει περισσότερο τα παιδιά του και να περνά περισσότερο χρόνο μαζί τους.

O Μπραντ Πιτ με τον Pax, τη Shiloh και τον Maddox στην πρεμιέρα του "Unbroken" το 2014- φώτο ΑΡ

Οι «Μπραντζελίνα» μετρούν 11 χρόνια σχέσης και δύο χρόνια γάμου. Έχουν έξι παιδιά, εκ των οποίων τα τρία έχουν υιοθετήσει και τα τρία είναι βιολογικά: τον 19χρονο Maddox, τον 16χρονο Pax, τη 15χρονη Zahara, τη 14χρονη Shiloh και τα δίδυμα Knox and Vivienne 12 ετών.

Εξώφυλλο περιοδικού από τη γέννηση των διδύμων τους, το 2008 - φώτο ΑΡ

Ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους τον Σεπτέμβριο του 2016 και από τότε το άλλοτε ζηλευτό ζευγάρι συναντιέται στις δικαστικές αίθουσες, φέρνοντας μαζί του διάσημους μάρτυρες για να καταθέσουν.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «The Sun», η Τζολί έχασε μια πρώτη δικαστική μάχη, καθώς διεκδικούσε την απομάκρυνση του δικαστή John W. Ouderkirk από την υπόθεση. Τα έγγραφα του δικαστηρίου που έχει δημοσιεύσει η Us Weekly, λένε ότι «η υπόθεση ανατίθεται στον αξιότιμο δικαστή W. Ouderkirk για όλους τις παραμέτρους». 

Σύμφωνα με το ίδιο μέσο, η Αντζελίνα ζήτησε προηγουμένως από τον δικαστή να παραιτηθεί τον Αύγουστο, υποστηρίζοντας ότι ο δικαστής είχε συνεχείς επιχειρηματικές και επαγγελματικές σχέσεις με τη νομική ομάδα του Μπραντ, κάτι που απέτυχε να αποδείξει. Πάντως ο δικαστής γνωρίζει πολύ καλά το ζευγάρι και ήταν αυτός που πραγματοποίησε τη γαμήλια τελετή του 2014.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top