Γραμμέλη για Νόβα: «Αν θέλει μεγάλο σπίτι να το αγοράσει μόνη της»

«Είναι προκλητικό να βγαίνει και να δηλώνει τέτοια πράγματα»

Άστραψε και βρόντηξε η Αφροδίτη Γραμμέλη όταν άκουσε τις δηλώσεις που έκανε στο «pop up» η Τζούλια Νόβα, πως θέλει δηλαδή να βρει ένα μεγάλο σπίτι στα Βόρεια Προάστια για να χωράει τα πολλά της ρούχα.

Η δημοσιογράφος αυτά που είπε το πρώην κορίτσι του «Τροχού της Τύχης» προκλητικά καθώς διανύουμε δύσκολες εποχές όπου άνθρωποι χρεωκοπούν, χάνουν τις δουλειές τους και δεν ξέρουν τι θα γίνει με τον κορωνοϊό.

Τζούλια Νόβα: Ζει το καλοκαίρι της μετά τον χωρισμό από τον Γιάννη Μάρκου

«Να δουλέψει και να αγοράσει σπίτι. Συγγνώμη, αλλά εγώ αυτό έχω να απαντήσω σε τέτοιες δηλώσεις που γίνονται σε αυτούς τους καιρούς, τις οποίες δηλώσεις θεωρώ προκλητικές. Είναι προκλητικό να βγαίνεις και να δηλώνεις ότι θέλεις ένα μεγάλο σπίτι για να χωρέσουν τα ρούχα σου» είπε και πρόσθεσε:

«Ήταν πολύ μελετημένο. Είπε… θέλω και μεγάλο σπίτι και στα βόρεια προάστια και να χωράνε τα ρούχα μου, όχι τα παιδιά μου γιατί έχω 16 παιδιά. Το έχει σκεφτεί πολύ καλά. Της είπαν θα έρθουμε για συνέντευξη και σκέφτηκε τρεις φράσεις να τις πει για να γίνουν τίτλοι. Που δουλεύουμε; Δεν τα ξέρουμε αυτά;».


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top