Γνωστή ηθοποιός: Πήγα σε ψυχίατρο για να παίξω στο «Είσαι το ταίρι μου»

Η φοβία με τα αεροπλάνα θα είχε στερήσει τον ρόλο της «Τούλας»

Ήταν το σίριαλ που το 2001 έκανε τεράστια επιτυχία, εκτόξευσε τις μετοχές του Αλέξη Γεωργούλη και… απενοχοποίησε τις γυναίκες με περιττά κιλά! 

Σοφία Βογιατζάκη: Πώς αντέδρασε όταν τη… μεταμόρφωσαν σε άντρα!

Ο λόγος για το «Είσαι το ταίρι μου!» με πρωταγωνίστρια τη Βίκυ Σταυροπούλου και τη Σοφία Βογιατζάκη στο πλευρό της να κόβουν και να ράβουν με τις ατάκες τους.

Σοφία Βογιατζάκη

Η Σοφία Βογιατζάκη μίλησε στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα για τη δημοφιλή σειρά, αποκαλύπτοντας τον λόγο που παραλίγο να μην τη δούμε σε αυτή.

«Όλες μου τις δουλειές τις αγαπάω πολύ, αλλά αυτή είναι η πιο αγαπημένη μου. Ήταν η πρώτη μου τηλεοπτική δουλειά, η δουλειά που είχε τόσο μεγάλη επιτυχία, που πήγα στην Αυστραλία. Επειδή εγώ φοβάμαι πολύ τα αεροπλάνα, με έπαιρνε ο Λευτέρης Παπαπέτρου και μου έλεγε “το διάβασες το σενάριο;”. του έλεγα “πώς θα πάμε στη Μελβούρνη;”. Μου λέει με αεροπλάνο, είναι 22 ώρες. Και του είπα ότι δεν μπορώ να το κάνω. Του είπα ότι η σειρά μου αρέσει και ότι στεναχωριέμαι που δε θα μπορέσω να το κάνω. Και του λέω… χάθηκε να ήμασταν μετανάστριες στην Αίγινα που είναι και δίπλα; Για να ταξιδέψω στη Μελβούρνη μίλησα πρώτα με έναν φίλο μου ψυχίατρο» είπε αρχικά.

Σοφία Βογιατζάκη: Συγκινήθηκε με την έκπληξη που της έκαναν στον «αέρα»

«Στα γυρίσματα περάσαμε συγκλονιστικά. Με τη Βίκυ δε γνωριζόμασταν. Την πρώτη φορά που γνωριστήκαμε, κάτσαμε μαζί όλο το βράδυ και είπαμε την ιστορία της ζωής μας. Με ξένισε πάρα πολύ ότι μετά το τρίτο, τέταρτο επεισόδιο περπατούσα στο δρόμο και έβγαιναν από τα φροντιστήρια αγγλικών οι καθηγητές και μου έλεγαν “Τούλα, μας καταστρέψατε. Δε βάζουμε Δευτέρες μάθημα αυτή την ώρα γιατί τα παιδιά δεν έρχονται γιατί βλέπουν Είσαι το ταίρι μου”. Με αυτή τη σειρά απενοχοποιηθήκαμε όλες οι χοντρές του πλανήτη», συμπλήρωσε με το γνωστό της χιούμορ η Σοφία Βογιατζάκη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top