Δέσποινα Βανδή: «Όταν γέννησα τη Μελίνα ζορίστηκα πάρα πολύ»

«Δεν ήθελα με τα παιδιά μου να ασχολούνται άλλοι»

H Δέσποινα Βανδή μπορεί να είναι μια επιτυχημένη επαγγελματίας, αλλά πάνω από όλα για εκείνη είναι η οικογένεια και τα παιδιά της. Υπάρχουν όμως και διαστήματα που ζορίστηκε καθώς προσπαθούσε να συνδυάσει τη δουλειά με την οικογένεια.

Η Δέσποινα Βανδή μπήκε στην κουζίνα: Η συνταγή για την οποία παινεύεται!

Ένα από αυτά ήταν και όταν έφερε στη ζωή την κόρη της, Μελίνα. «Το timing ήταν πολύ σωστό όταν έκανα τα παιδιά, διότι τα μπουζούκια είχαν αρχίσει να ελαχιστοποιούν τον αριθμό των εμφανίσεων.

Δέσποινα Βανδή

Όταν γέννησα τη Μελίνα ήμουν στο “Γεια”. Εκεί ζορίστηκα πάρα πολύ γιατί δεν μπορούσα να αφήσω τη δουλειά μου αλλά δεν ήθελα να αφήσω και το παιδί μου. Και όταν λέω να αφήσω εννοώ ότι πήγαινα δύο φορές τη μέρα στο πάρκο. Πριν τον πρωινό ύπνο και πριν τον βραδινό. Εκεί ήμουν ράκος», είπε αρχικά στην εκπομπή «Dot.», προσθέτοντας: «Είναι μια περίοδος που τη θυμάμαι. Ήμουν με μαύρους κύκλους. Δεν άργησε όμως ο καιρός που η νύχτα έγινε τέσσερις μέρες, τρεις μέρες και σε τελική ανάλυση δεν ήταν δώδεκα μήνες. Μπορούσα να βρω τις ισορροπίες. Δεν ήθελα επίσης με τα παιδιά μου να ασχολούνται άλλοι. Ήθελα να είμαι εγώ πάνω από αυτά».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top