Βασίλης Χαλακατεβάκης: Συγκλονίζει μιλώντας για τη μάχη του με τον καρκίνο

Τι δήλωσε ο αγαπημένος ηθοποιός για την περιπέτεια της υγείας του

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης στο «The 2Night Show» ο Βασίλης Χαλακατεβάκης. Ο αγαπημένος ηθοποιός, που τη φετινή σεζόν τον συμμετέχει στο «Καφέ της Χαράς», μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο πριν από 11 χρόνια.

Βασίλης Χαλακατεβάκης: Κι όμως έχει γίνει καραμπόλα για χάρη του!

«Αυτή τη στιγμή η υγεία μου είναι πάρα πολύ καλά. Έχω περάσει τις περιπέτειές μου, όπως και όλος ο κόσμος. Αλλά σημασία έχει να είσαι δυνατός, γερός, να ψάχνεσαι για να μη δημιουργηθεί πάλι πρόβλημα και να προχωράς. Μια φορά το χρόνο θα κάνω όλες τις εξετάσεις, γιατί με αυτά τα πράγματα δεν παίζουνε. Είμαι πολύ συνεπής σε αυτό το κομμάτι και από τότε που νόσησα, μέχρι τώρα, αυτά είναι τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου».

«Έχω περάσει καρκίνο στο παχύ έντερο και μετάσταση στον πνεύμονα. Το 2009. Και μετάσταση. Ευτυχώς ήταν χειρουργήσιμο, οπότε αντιμετωπίστηκε και σταμάτησε εκεί. Είναι 11 χρόνια τώρα… Την ώρα που το μαθαίνεις χάνεις τη γη κάτω από τα πόδια σου, αλλά από εκεί και πέρα δεν είπα ποτέ “γιατί σε μένα;”, που λένε πολλοί. Μπορεί να συμβεί στον οποιονδήποτε».

Βασίλης Χαλακατεβάκης: «Μένει Σπίτι» και ποζάρει αγκαλιά με τη σύζυγό του

«Εγώ είμαι ένα παράδειγμα που δίνει κουράγιο στους ανθρώπους στο κομμάτι αυτό. Επειδή έχω πολλούς φίλους που έχουν το περάσει αυτό έπειτα από μένα και που τώρα είναι στην περιπέτεια και είμαι δίπλα τους και θα είμαι πάντα δίπλα τους, έχω πει ένα πράγμα, αισιοδοξία και παλεύουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Χαλακατεβάκης.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top