ΜΕΛΙSSES: Ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι στην Τεχνόπολη!

Παρέσυραν το κοινό με τα τραγούδια τους

Τον παλμό τους στην «καρδιά» της Αθήνας έδωσαν το βράδυ της Τετάρτης οι ΜΕΛΙSSES, σε μία μοναδική συναυλία στην Τεχνόπολη.

ΜΕΛΙSSES - Χρήστος Μάστορας

Το no1 συγκρότημα της χώρας, τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας κατά της διάδοσης  του Covid-19, εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην Τεχνόπολη και παρέσυρε το κοινό όπως μόνο εκείνο ξέρει, παρά τις πρωτόγνωρες συνθήκες που βιώνουμε.

ΜΕΛΙSSES - Χρήστος Μάστορας

Έχοντας στις «αποσκευές» τους όλα τους τα hits, με πιο πρόσφατα το «Μισή Καρδιά» που ήταν 15 σερί εβδομάδες no1 στο airplay chart  και μετρά πάνω από 5 εκατομμύρια YouTube views και το «Viktoria», που βρίσκεται σε υψηλές θέσεις του ραδιοφωνικού airplay και έχει σχεδόν 6 εκατομμύρια YouTube views, οι ΜΕΛΙSSES έδειξαν για ακόμα μία φορά τη δυναμική τους και απέσπασαν το θερμό χειροκρότημα του κόσμου.

ΜΕΛΙSSES - Χρήστος Μάστορας

Με ένα μοναδικό και άρτιο πρόγραμμα, γεμάτο με τις επιτυχίες τους και με μοναδικές διασκευές που όλοι έχουμε αγαπήσει, αλλά και με την αμεσότητα που χαρακτηρίζει την επαφή τους με το κοινό, το συγκρότημα χάρισε ένα ανεπανάληπτο live party, το οποίο μεταδόθηκε απευθείας και μέσω Ίντερνετ.

ΜΕΛΙSSES - Χρήστος Μάστορας

Οι MEΛΙSSES ετοιμάζονται να ξεσηκώσουν και την Θεσσαλονίκη, καθώς, από το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου  και κάθε Σάββατο και Κυριακή θα εμφανίζονται στο «ΠΥΛΗ Α».

ΜΕΛΙSSES

 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top