Κατά της μάσκας στα σχολεία τάσσεται γνωστός ηθοποιός

«Ήμουν και εγώ στη διαδήλωση για τις μάσκες στο Σύνταγμα»

Κατά της μάσκας στα σχολεία τάσσεται ο γνωστός ηθοποιός, Τάσος Νούσιας, ο οποίος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Έλα, Χαμογέλα».

«Όταν εγώ πρέπει να πάω και να στοιχηθώ 1,5 μέτρο στην ουρά, να πρέπει να περιμένω 1,5 ώρα για να αρχίσει η παράσταση, αυτό από μόνο του μου λέει μην έρχεσαι. Ας αφήσουν τον κόσμο να ζήσει ελεύθερα με τη γνώση της χρήσης των μασκών και των αντισηπτικών» είπε.

Τάσος Νούσιας: Σπάνια έξοδος με τη γοητευτική σύζυγο και την κόρη του!

«Τα μικρά παιδιά αγκαλιάζονται στις αλάνες, ποιο το νόημα έξι ώρες στο σχολείο να ασφυκτιούν πίσω από μία μάσκα. Βρέθηκα και εγώ στη διαδήλωση για τις μάσκες στο Σύνταγμα. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς αυτό το μέτρο μπορεί να μπει σε ισχύει. Ένα ολόκληρο εξάωρο, ένα παιδί να βρίσκεται κάτω από την πίεση μίας μάσκας» σημείωσε ο γνωστός ηθοποιός. 

Αναφερόμενος στη σύζυγό του, ανέφερε «με τη σύζυγό μου έπειτα από 14 χρόνια γάμου έχουμε μάθει να ξεχωρίζουμε τη δουλειά από το σπίτι».

Τάσος Νούσιας: Αυτή είναι η ιδιαίτερα γοητευτική σύντροφός του

«Με τη γυναίκα μου προσπαθούμε να διαφυλάξουμε τον έρωτα, τον σεβασμό και τον θαυμασμό. Αν κάποια από αυτά τρία δομικά στοιχεία μίας σχέσης διαταραχθεί, τότε έχω την αίσθηση ότι αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση για μία σχέση» υπογράμμισε. 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top