Γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός θα γίνει για πρώτη φορά πατέρας

Παντρεύτηκε πρόσφατα με διάσημους κουμπάρους

Δείτε τον αστείο διάλογο του ραδιοφωνικού παραγωγού με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου κατά τη διάρκεια της καραντίνας

Την πιο ευτυχισμένη φάση της ζωή του διανύει ο πολύ γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός.

Ο λόγος για τον Παναγή Τζωρτζάτο και τη σύζυγό του Ελένη, που σε λίγο καιρό θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς.

Την ευχάριστη είδηση αποκάλυψε ο ίδιος ο παρουσιαστής μέσα από το Instagram. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια φωτογραφία όπου φιλάει την φουσκωμένη κοιλίτσα της συντρόφου του.

Αρναούτογλου-Λιανός: Πάντρεψαν τον συνεργάτη τους, Παναγή Τζωρτζάτο!

«Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιά μου για όλες τις ευχές!... φέτος όμως θα μου επιτρέψετε να στείλω όλες τις ευχές που δέχτηκα σε αυτό τον μικρό πρίγκιπα που -πρώτα ο θεός-έρχεται με φορά να μας αλλάξει την ζωή σε 2,5 μήνες, να μας κάνει πιο ευτυχισμένους, πιο γεμάτους πιο ερωτευμένους εμένα και την μαμά του και πιο υπεύθυνους! Εύχομαι υγεία πάνω από όλα, αγάπη και ευτυχία σε όλους! Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού...», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του.

Πριν από περίπου ένα μήνα ο Παναγής Τζωρτζάτος παντρεύτηκε με την Ελένη στο δημαρχείο Περιστερίου και τους πάντρεψε ο αντιδήμαρχος Γιώργος Τσαλίκης, παρουσία του δημάρχου Ανδρέα Παχατουρίδη. Κουμπάροι ήταν οι συνεργάτες του γαμπρού στο ραδιόφωνο, Γρηγόρης Αρναούτογλου, Γιώργος Λιανός και Νάνσυ Αντωνίου. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιά μου για όλες τις ευχές!... φέτος όμως θα μου επιτρέψετε να στείλω όλες τις ευχές που δέχτηκα σε αυτό τον μικρό πρίγκιπα που -πρώτα ο θεός-έρχεται με φορά να μας αλλάξει την ζωή σε 2,5 μήνες, να μας κάνει πιο ευτυχισμένους, πιο γεμάτους πιο ερωτευμένους εμένα και την μαμά του και πιο υπεύθυνους! Εύχομαι υγεία πάνω από όλα, αγάπη και ευτυχία σε όλους! Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού.... #mybaby #myman❤️ #mylove #mynameday #summervibes #thankyouall❤️ @mrandson_collection

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη panagis tzortzatos (@panagistzo_a) στις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top