Αρναούτογλου-Λιανός: Πάντρεψαν τον συνεργάτη τους, Παναγή Τζωρτζάτο!

Στο Δημαρχείο την τελετή έκανε ο Γιώργος Τσαλίκης

Ο αντιδήμαρχος Περιστερίου Γιώργος Τσαλίκης πάντρεψε με κουμπάρους τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, τη Νάνσυ Αντωνίου και τον Γιώργο Λιανό τον γνωστό παραγωγό του Sfera fm, Παναγή Τζωρτζάτο με την αγαπημένη του Ελένη!

Στην τελετή παραβρέθηκε και ο δήμαρχος Ανδρέας Παχατουρίδης και την παράσταση στον πολιτικό γάμο, έκλεψε φυσικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου! 

«Ο γαμος του Παναγη και της Ελένης Με μαρτυρες το Γρήγορη , το Γιώργο και τη Νανσυ στο δημαρχείο μας στο Περιστερι παρουσία του δημάρχου μας ..Μια όμορφη τελετή , με συγκίνηση και γέλια για ένα όμορφο νέο ζευγάρι ..Την παράσταση έκλεψε για άλλη μια φορά ο Γρηγόρης..Δες το βίντεο και θα καταλάβεις Να ζήσετε παιδιά» έγραψε ο τραγουδιστής και αντιδήμαρχος Γιώργος Τσαλίκης.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Με μαρτυρες το Γρήγορη , το Γιώργο και τη Νανσυ στο δημαρχείο μας στο Περιστερι παρουσία του δημάρχου μας .. Μια όμορφη τελετή , με συγκίνηση και γέλια για ένα όμορφο νέο ζευγάρι .. Την παράσταση έκλεψε για άλλη μια φορά ο Γρηγορης.. Δες το βίντεο και θα καταλάβεις 😂😂😂 Να ζήσετε παιδιά ⭐️♥️⭐️ @panagistzo_a @grigorisarnaoutoglou.official @giorgoslianoss @nansy79 @andreas_pachatouridis

A post shared by Tsalikis (@tsalikisgiorgos) on

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top