Επιχειρηματίας η Μενεγάκη: Το επόμενο βήμα της μαζί με τον Μάκη της

Νέα σχέδια για το ζευγάρι στην Άνδρο

Μετά το… pause που πάτησε τον Ιούλιο η Ελένη Μενεγάκη στην παρουσία της στην τηλεόραση, ανοίγει πανιά για νέα σχέδια, τα όποια, όπως είπε και η ίδια όταν ανακοίνωσε την αποχώρησή της από την tv τα σκεφτόταν και τα μελετούσε πολύ καιρό

Σύμφωνα με την εφημερίδα Secret, η Ελένη μαζί με τον σύζυγό της Μάκη Παντζόπουλο ετοιμάζονται να επεκτείνουν τις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες στην Άνδρο. 

Το μελαγχολικό μήνυμα της Μενεγάκη: «Πέρασε κιόλας ένας μήνας...»

Η παρουσιάστρια μαζί με τον Μάκη της ερωτεύτηκε και τα Άχλα, τα οποία εκθείαζε με την πρώτη ευκαιρία και μέσα από την εκπομπή της, αποκαλώντας τα τον επίγειο παράδεισό της. 

Η Ελένη μετά τη συγκινητική αποχώρησή της από τον Alpha  έφυγε αμέσως για την Άνδρο για να αποφορτιστεί συναισθηματικά, ενώ διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τους κατοίκους του νησιού που τη θεωρούν δικό τους άνθρωπο. 

Ελένη Μενεγάκη: Τι ψιθύρισε στους δημοσιογράφους μετά τις δηλώσεις της

Αυτή η σχέση μάλιστα, σύμφωνα με την εφημερίδα, την έκανε να θέλει να αποκτήσει έναν δικό της χώρο στο νησί πέρα από αυτόν που διαθέτουν με τον σύζυγό της στα Άχλα. 

Έγραψε το φινάλε της η Ελένη Μενεγάκη – Έριξε την αυλαία μετά από 30 χρόνια

Έτσι σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Secret, η Ελένη Μενεγάκη εδώ και λίγο καιρό αναζητά τον κατάλληλο χώρο για να ξεκινήσει μια νέα επιχείρηση που θα σχετίζεται με την υγιεινή διατροφή. 

Ελένη Μενεγάκη: Το φιλί στον Μάκη της - Μας έδειξε πρώτη φορά τα παιδιά της

Έναν χώρο εστίασης δηλαδή όπου θα μπορεί ο πελάτης να απολαμβάνει ροφήματα από φρέσκα λαχανικά και φρούτα αλλά και φρέσκα πιάτα. Επιθυμία της είναι ο χώρος αυτός να είναι παραθαλάσσιος και κεντρικός.
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top