Χάρης Ρώμας: Ο θάνατος στο «Καφέ», ο κορωνοϊός και η ταινία που ετοιμάζει

«Όλοι οι ηθοποιοί με ρωτάνε πότε θα φύγουν από τη σειρά...»

Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και λίγο καιρό, το κλασικό έργο «Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο κοντός» ετοιμάζεται να ανεβάσει στο θέατρο ο Χάρης Ρώμας.

Ο ηθοποιός και σεναριογράφος αποκάλυψε στον Ισίδωρο Φίκαρη και τη «Φωλιά των Κου Κου» πράγματα τόσο για την παράσταση και τη ζωή του, όσο και για το «Καφέ της Χαράς».

Χάρης Ρώμας: Δείτε την throwback photo από όταν ήταν 20 ετών!

«Το θέατρο είναι ένα πολύ βασικό κομμάτι της ζωής μου. Κάποτε είχα την αγωνία ότι η τηλεοπτική μου καριέρα, που είναι μεγάλη, θα υπερκαλύψει την αγάπη που έχω για το θέατρο. Σε αυτή τη φάση της ζωής μου και εδώ και πολύ καιρό, είμαι πολύ ανεβασμένος» είπε αρχικά.

Για τον κορωνοϊό δήλωσε: «Αποφεύγουμε να βάλουμε τον κορωνοϊό στο Κολοκοτρωνίτσι. Γιατί να βάλουμε κάτι πολύ επίκαιρο σαν τον κορωνοϊό, που σε 10 χρόνια μπορεί να μην υφίσταται και να μην αφήσουμε καθαρή τη δουλειά». 

Για τον περιβόητο… θάνατο στο επιτυχημένο σίριαλ τόνισε: «Όλοι οι ηθοποιοί με ρωτάνε πότε θα φύγουν από το "Καφέ". Μέχρι και η Ρένια Λουϊζίδου με ρώτησε».

Χάρης Ρώμας: «Στο περιφερειακό συμβούλιο με ρωτούσαν για το Καφέ της Χαράς»

Τέλος αναφέρθηκε στο νέο κινηματογραφικό project που ετοιμάζει: «Μου έχει καρφωθεί στο μυαλό να κάνω κάτι στον χώρο του κινηματογράφου και θα το κάνω!».

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top