Πέθανε ο ηθοποιός Διονύσης Μπουλάς

Ο Γεράσιμος Μιχελής συγκλονίζει για τον θάνατο του φίλου του

Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο και στον κόσμο του θεάτρου έχει προκαλέσει η είδηση του ξαφνικού θανάτου του ηθοποιού Διονύση Μπουλά.

διονύσης Μπουλάς

Το δυσάρεστο γεγονός έκανε γνωστό η ηθοποιός Τζίνη Παπαδοπούλου, η οποία αποχαιρέτησε τον συνάδελφό της με ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

«Αγαπημένε μου…. Ήσουν Άγγελος… Και επέστρεψες κοντά στους αγγέλους… Τόσο απότομα και τόσο πρόωρα όμως… Πρόλαβες κι έγινες κομμάτι μου. Τώρα θα σε κουβαλώ μέσα μου πολυτιμέ μου… Εις το επανιδείν..».

Ποιος ήταν ο Διονύσης Μπουλάς

Διονύσης Μπουλάς

Φωτογραφία από Facebook

Ο Διονύσης Μπουλάς ήταν απόφοιτος της Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών (Τμήμα Κλασσικής Φιλολογίας) και της Ανωτέρας Δραματικής Σχολής Βασίλη Διαμαντόπουλου. Ως ηθοποιός, έχει συνεργαστεί με σκηνοθέτες όπως: Γιάννη Χουβαρδά ("Θάλασσα και συγχρονισμός" του Νίκου-Αλέξη Ασλάνογλου), Εύη Γαβριηλίδη ("Συρανό ντε Μπερζεράκ" του Ε. Ροστάν, Κ.Θ.Β.Ε.), Κώστα Τσιάνο ("Ματωμένος γάμος" του Φ.Γ.Λόρκα), Δημήτρη Τσιάμη ("Εκείνος που δέχεται χαστούκια" του Λεονίντ Αντρέγιεφ), Κοραή Δαμάτη ("Εδουάρδος ο Β" του Κρίστοφερ Μάρλοου), Άρη Τρουπάκη ("Ο Ευτυχισμένος Πρίγκηπας" του Ο. Ουάιλντ, Εθνικό Θέατρο), Σοφία Βγενοπούλου ("Το αγόρι με τη βαλίτσα" του Μάικ Κένι, Εθνικό Θέατρο), Στάθη Λιβαθινό ("Βασιλιάς Ληρ" του Ο. Σαίξπηρ, Κ.Θ.Β.Ε. -Θέατρο Παλλάς / "Ιλιάδα" του Ομήρου, Φεστιβάλ Αθηνών -Δημοτικό Θέατρο Πειραιά -Θέατρο Χώρα -περιοδεία σε Ελλάδα -εξωτερικό / "Ο γάμος του Φίγκαρο" του Πιερ Μπωμαρσαί, Μέγαρο Μουσικής Αθηνών) και άλλους.

Διονύσης Μπουλάς

Φωτογραφία από Facebook

Στην τηλεόραση συμμετείχε στις σειρές: «Είμαστε στον αέρα» (σκηνοθεσία Μύρνα Τσάπα), «Ένα λεπτό θέατρο» (σκηνοθεσία Κ. Αυγέρη, με αποσπάσματα από τα θεατρικά έργα: «Τι θα γίνει με το γέρο» του Μ. Κορρέ, «Λούλου» του Φ. Βέντεκιντ, «Η ζάλη των ζώων πριν τη σφαγή» του Μ. Δημητριάδη). Επίσης, είχε συμμετάσχει σε δύο ταινίες μικρού μήκους: «Pessoas -εγώ ΕΙΝΑΙ ένας άλλος» (σενάριο -σκηνοθεσία Κατερίνας Κωνσταντοπούλου) και «Adolescence Lost» (σενάριο -σκηνοθεσία Χάρη Γιουλάτου). Ο Διονύσης Μπουλάς ήταν καθηγητής αυτοσχεδιασμού στο Θέατρο των Αλλαγών.

Τα αίτια του θανάτου του δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά, ωστόσο στο προφίλ του ηθοποιού στο facebook οι φίλοι του που τον αποχαιρετούν κάνουν λόγο ότι έπαθε ανακοπή καρδιάς. 

Γεράσιμος Μιχελής: Συγκλονίζει για τον θάνατο του φίλου 

Γεράσιμος Μιχελής

Ο γνωστός ηθοποιός Γεράσιμος Μιχελής που τον γνωρίσαμε πριν χρόνια να υποδύεται τον «κακό» στο σήριαλ «Παρά πέντε» αποχαιρέτησε τον αγαπημένο του φίλο με τρόπο που ραγίζει καρδιές. Μάλιστα, πριν δυο μέρες ήταν μαζί στα γενέθλια μίας κοινής τους φίλης. 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top