Η Κατερίνα Στικούδη κόντεψε να πάθει… υπερκόπωση!

Πότε θα επιστρέψει το «My Style Rocks»;

Στο «Happy Day» και τον Μιχάλη Πλεμμένο μίλησε η Κατερίνα Στικούδη το πρωί της Τετάρτης.

Η τραγουδίστρια, παρουσιάστρια και ηθοποιός αναφέρθηκε στο πόσο καλό της έκανε η περίοδος της καραντίνας, αλλά και το τηλεοπτικό μέλλον του «My Style Rocks».

Κάνει beauté η Κατερίνα Στικούδη: Δείτε τη με τη μάσκα ομορφιάς

«Εμείς αναγκαζόμαστε σε όλους τους ρόλους να είμαστε τέλειες, αψεγάδιαστες, να μην έχουμε ούτε ένα σπυράκι, να μην έχουμε ένα κιλό παραπάνω, ενώ ένας άντρας με γκρίζα μαλλιά, με κοιλίτσα είναι γοητευτικός. Δεν ισχύει το ίδιο και για μας. Νομίζω ότι δεχόμαστε πίεση όσον αφορά το θέμα της εικόνας κάτι που δεν μας βοηθάει δυστυχώς» δήλωσε η Κατερίνα.

Δείτε πώς ήταν το 2005 η Κατερίνα Στικούδη - Κούκλα και τότε!

Όσο για το πότε θα επιστρέψει το «My Style Rocks», είπε: «Όταν μου έγινε η πρόταση ήμουν πολύ ενθουσιασμένη. Από όσο γνωρίζω λογικά θα ξεκινήσουμε από Σεπτέμβρη η ίδια ομάδα με το καλό. Μάλλον θα είμαστε ολόκληρο το team, όπως πριν. Θα δούμε. Θα ήθελα να το ολοκληρώσω γιατί είναι ένα project που έμεινε στη μέση. Φέτος υπήρχαν μέρες που το 24ωρο ήταν τόσο κουραστικό που κοιμόμουν βαμμένη, χτενισμένη, ξάπλωνα μια δυο ώρες και πήγαινα στη δουλειά έτσι. Είχα στο αυτοκίνητο κουβέρτα και μαξιλάρι και αν είχα μισή ώρα κοιμόμουν».

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top