Πέτρος Πυλαρινός: «Έγω έκανα την πρώτη κίνηση με τη Βάλια Χατζηθεοδώρου»

Τι είπε για τη συμμετοχή του στο Fame Story 3

Ο Πέτρος Πυλαρινός και η Βάλια Χατζηθεοδώρου είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz.

Βάλια Χατζηθεοδώρου: Μίλησε ανοιχτά για τη σχέση της με τον Πέτρο Πυλαρινό

Ο frontman του συγκροτήματος «Alcatrash» και το κορίτσι του «Τροχού της Τύχης» μπορεί να παραδέχτηκαν τη σχέση τους, αλλά προτιμούν να κρατούν χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή.

Ο Γρηγόρης Μπάκας συνάντησε τον Πέτρο Πυλαρινό και τον ρώτησε για τη σχέση του με τη Βάλια Χατζηθεοδώρου, αφού προηγουμένως έλυσε ένα γρίφο με το όνομα της αγαπημένης του.


Μάλιστα, τον είδαμε στα social media να έχει αναλάβει χρέη φωτογράφου και να φωτογραφίζει το κορίτσι του.«Ήμασταν διακοπές για ένα τριήμερο με φίλους. Δεν έπαιξα τον ρόλο του φωτογράφου. Ήμουν φωτογράφος στο επάγγελμα», σχολίασε ο Πέτρος Πυλαρινός, ενώ στη συνέχεια ανέφερε πως ήταν εκείνος που έκανε την πρώτη κίνηση. «Την πρώτη κίνηση την έκανα εγώ. Οι άνδρες κάνουν την πρώτη κίνηση συνήθως. Έτσι είναι στο χωριό μου. Ας πούμε ότι στην καραντίνα έδεσε το γλυκό με τη Βάλια».

Τι είπε για τη συμμετοχή του στο Fame Story 3

Σε πρόσφατη συνέντευξή του δήλωσε πως είχε λάβει μέρος στο Fame Story 3.

Απίστευτο! Ο Πέτρος Πυλαρινός από τους Alcatrash συμμετείχε στο Fame Story

Ο δημοσιογράφος της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου» σχολίασε την αλλαγή στην εμφάνισή του και τότε εκείνος απάντησε: «Ρε παιδιά ήμουν 19 χρονών. Εντάξει μεγαλώνει ο άνθρωπος, αραιώνουν λίγο τα μαλλιά, βγάζει πιο πολλά μούσια, περνάει διάφορες φάσεις. Κακό είναι; Άμα με θέλετε κάπως συγκεκριμένα στείλτε μου inbox και θα ακολουθήσω τις διαταγές σας».


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»

 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top