Νίκος Κουρής: Το επάγγελμα που είχε σκεφτεί να κάνει λόγω του κορωνοϊου

Πώς πέρασε το διάστημα της καραντίνας;

Το διάστημα της καραντίνας ήταν δημιουργικό για τον Νίκο Κουρή, ο οποίος είχε τη δυνατότητα να δει τα αγαπημένα του πρόσωπα, να σκεφτεί διάφορα ζητήματα που τον απασχολούν αλλά και να χαλαρώσει μπαίνοντας στη κουζίνα του σπιτιού του.

Λίγο καιρό μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» και τη Δήμητρα Καλφούτζου για την παράσταση που είχε προγραμματίσει να γίνει στην Επίδαυρο, αλλά λόγω των συνθηκών αναβλήθηκε.

«Δε συμφέρει κανέναν παραγωγό να κάνει μια τέτοια παραγωγή με αυτούς τους όρους», δήλωσε τονίζοντας πόσο δύσκολα είναι τα πράγματα για τους ηθοποιούς.

Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΡΤ για το τηλεπαιχνίδι με τον Νίκο Κουρή

Παράλληλα, αναφέρθηκε στο τηλεπαιχνίδι που ετοιμάζεται να παρουσιάσει από τις 8 Ιουνίου  στην ΕΡΤ με τίτλο: «Δες και βρες» σημειώνοντας πως αν κάτι δεν πήγαινε καλά και το παιχνίδι δε θα μπορούσε να βγει στον «αέρα» ήταν έτοιμος να κάνει άλλη δουλειά.

«Ευτυχώς που θα γίνει το τηλεπαιχνίδι. Αν δε γινόταν ή αν το παιχνίδι δεν μπορούσε να γίνει με κάποιον τρόπο εγώ θα έκανα μία άλλη δουλειά. Και είμαι έτοιμος γι’ αυτό και το λέω απερίφραστα γιατί έτσι είναι” και όπως είπε “θα πήγαινα σε ένα μαγαζί να πουλάω φρούτα, που είχα συζητήσει με τον ιδιοκτήτη και αυτός γέλασε. Είμαι διατεθειμένος να πάω και να το κάνω χωρίς κανένα πρόβλημα», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Κουρής.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top