Κατερίνα Παπουτσάκη: Η ζωή στην καραντίνα και η νέα σειρά στην ΕΡΤ

Όσα είπε η ηθοποιός στην Ελένη Μενεγάκη

Στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη εμφανίστηκε η Κατερίνα Παπουτσάκη το μεσημέρι της Παρασκευής μέσω skype, όπου μίλησε για τη ζωή της στην καραντίνα αλλά και για το νέο της επαγγελματικό βήμα στην ΕΡΤ και τη σειρά «Τα Καλύτερά μας Χρόνια»

Γενέθλια για τον γιο της Κατερίνας Παπουτσάκη-Δείτε την ευφάνταστη τούρτα

«Πέρασα πολύ ωραία την περίοδο της καραντίνας, επικεντρώθηκα στην καθημερινότητα, γιατί ο Παναγιώτης δούλευε πολύ για να βρει λύσεις και εγώ ήμουν με τα παιδάκια. Έζησα στο πετσί μου τον ρόλο της Ελληνίδας μάνας που μαγειρεύει, πλένει, καθαρίζει, είναι με τα παιδιά όλη μέρα, είναι full time job! Ειδικά με τον Κίμωνα που είναι 14 μηνών και είναι ένας "τρελός τύπος". Είναι διαφορετική περίπτωση σε σχέση με τον Μάξιμο... Μπήκα σε έναν ρυθμό και τώρα που θα βγω γιατί θα χρειαστεί, νιώθω παράξενα, γιατί κάτι μου άρεσε σε όλο αυτό, ήρθα πολύ κοντά με όλη αυτή τη διαδικασία και αισθάνθηκα όμορφα» είπε αρχικά η ηθοποιός.

Δε δίστασε μάλιστα να παραθέσει και τα θετικά αλλά και τα αρνητικά της καραντίνας, δηλώνοντας πως: «Ανακάλυψα δυνάμεις που δεν ήξερα πως έχω, ένιωσα πολύ μεγάλη αυτοπεποίθηση και σιγουριά για μένα, αισθάνθηκα ότι ενηλικιώθηκα 1000%, αν υπήρχε ένα κομμάτι παιδικότητας και ανωριμότητας έφυγε και το τελευταίο, αισθάνθηκα πολύ υπεύθυνη για όλο αυτό χωρίς καμία βοήθεια, γιατί δεν υπήρχε καμία βοήθεια μέσα στο σπίτι, πλην της δικής μου».

Παπουτσάκη: Το συγκινητικό μήνυμα για τους ανθρώπους χωρίς οικογένεια

Όσο για το νέο της επαγγελματικό βήμα στην ΕΡΤ, η Κατερίνα ανέφερε πως τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν τον Ιούνιο και τη χαρακτήρισε ως μια «νοσταλγική και ωραία δουλειά», η οποία θα διαδραματίζεται στα τέλη της δεκαετίας του '60.

Κλείνοντας, δεν έκρυψε τον προβληματισμό της σχετικά με τις συνθήκες που θα επικρατούν από εδώ και πέρα στα γυρίσματα, αλλά και γενικά στον καλλιτεχνικό κόσμο.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top