Πρίγκιπας William-Kate Middleton: Κλείνουν 9 χρόνια γάμου!

Το πριγκιπικό ζευγάρι έχει επέτειο-Φωτογραφίες από τον γάμο της δεκαετίας

Εννέα χρόνια γάμου συμπληρώνουν ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton, που βρίσκονται απομονωμένοι στην εξοχική βασιλική κατοικία Anmer Hall, στο Νόρφολκ, μαζί με τα τρία παιδιά τους, εξαιτίας της εξάπλωσης του κορωνοϊού στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ο δούκας και η δούκισσα του Cambridge ένωσαν τις ζωές τους στις 29 Απριλίου του 2011 και ήταν αναμφισβήτητα ο γάμος της δεκαετίας!

Το λαμπερό ζευγάρι ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία από την ημέρα του παραμυθένιου γάμου του, που τελέστηκε στο Αββαείο του Ουέστμίνστερ με 1.900 εκλεκτούς καλεσμένους ενώ δύο δισεκατομμύρια τηλεθεατές από ολόκληρο τον κόσμο παρακολούθησαν τη μεγαλειώδη γαμήλια τελετή. 

William-Kate: Με τα παιδιά τους χειροκρότησαν τους εργαζόμενους στην υγεία

Στη φωτογραφία από την έξοδο του ζεύγους από το Αββαείο, ο William με την στρατιωτική του στολή κρατά το χέρι της εντυπωσιακής νύφης, που λάμπει μέσα στο λευκό μάξι νυφικό της, δημιουργία του αγαπημένου της οίκου, Alexander McQueen.

Στην ίδια φωτογραφία εικονίζονται τα παρανυφάκια και πίσω από αυτά ο κουμπάρος και αδελφός του γαμπρού, πρίγκιπας Harry, ο οποίος εκείνη την ημέρα είχε εκφωνήσει μια συγκινητική ομιλία. Δίπλα στον Harry, είναι η αδελφή της νύφης, Pippa Middleton.

Το ζευγάρι μέσα στα εννέα χρόνια γάμου έχει αποκτήσει τρία παιδιά:  τον George, την Charlotte και τον μικρό Louis. 

Δείτε φωτογραφίες από τον λαμπερό πριγκιπικό γάμο:

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top