Κι όμως η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου πόσταρε φωτογραφία της με μαγιό!

Το αισιόδοξο μήνυμα για το καλοκαίρι

Οι πρώτες δηλώσεις της ηθοποιού μετά την πρόσφατη απώλεια του πατέρα της

Τελευταία μοιράζεται όλο και πιο πολλές προσωπικός της στιγμές στο Instagram, τόσο από την προσωπική όσο κι από την επαγγελματική της ζωή.

Βαρύ πένθος για την ηθοποιό Αλεξάνδρα Παλαιολόγου

Αυτή τη φορά, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου δημοσίευσε φωτογραφία μέσα από το σπίτι της φορώντας το μαγιό κι έστειλε το δικό της μήνυμα αισιοδοξίας για το καλοκαίρι που έρχεται.

Η ηθοποιός με τον σύντροφό της, καταξιωμένο σκηνοθέτη Σωτήρη Χατζάκη /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Τρίτο στεφάνι για την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου;

«Αυτό το καλοκαίρι θα το γευτώ στο μάξιμουμ με όλες μου τις αισθήσεις!! Μετά από ένα τόσο δύσκολο χειμώνα θα ρουφήξω μέχρι μεδούλι τις χαρές αυτής της εποχής!!!Υπό την προϋπόθεση βέβαια πως όλα θα πάνε καλά. Η ζωή είναι μαγική, από δω και πέρα ας ζήσουμε κάθε της στιγμή σαν αυτό που πραγματικά είναι, ένα θαύμα!!!Προς το παρόν μένουμε -για λίγο ακόμα- σπίτι και επιστρέφουμε όλοι δριμύτεροι και με μεγαλύτερη προσοχή και ευλάβεια για το επίγειο μας σπίτι, τον πλανήτη μας!», έγραψε η ταλαντούχα ηθοποιός.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Αυτο το καλοκαιρι θα το γευτω στο μαξιμουμ με ολες μου τις αισθησεις!!Μετα απο ενα τοσο δυσκολο χειμωνα θα ρουφηξω μεχρι μεδουλι τις χαρες αυτης της εποχης!!!Υπο την προυποθεση βεβαια πως ολα θα πανε καλα.Η ζωη ειναι μαγικη,απο δω και περα ας ζησουμε καθε της στιγμη σαν αυτο που πραγματικα ειναι,ενα θαυμα!!!Προς το παρον μενουμε -για λιγο ακομα-σπιτι και επιστρεφουμε ολοι δριμυτεροι και με μεγαλυτερη προσοχη και ευλαβεια για το επιγειο μας σπιτι,τον πλανητη μας!! #summeriscoming #summerisloading #summertimeandthelivingseasy #happiness #sea #salt #sunbathing #sunkissed #summeringreece #greeksummer #greekislands # #liveconsciously #livewithawareness #lifeisamiracle #planetearth #earthismyhome Photo: @natdokoumetzidi❤️ Styling: @alexisfoukos #nofilter #noretouch

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alexandra Paleologou (@alexandrapaleologou) στις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top