Βαρύ πένθος για την ηθοποιό Αλεξάνδρα Παλαιολόγου

Ποιον πολύ δικό της άνθρωπο έχασε;

Δείτε όσα είπε πρόσφατα η ηθοποιός για τη σχέση της με τον Σωτήρη Χατζάκη

Μία από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής της περνάει η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου αφού το πρωί της Δευτέρας έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της, Παντελής.

Η υγεία του Ο 88χρονου που έπασχε από άνοια τις τελευταίες μέρες είχε επιδεινωθεί. 

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Τα δάκρυά μου τρέχουν σαν βρύσες»

Η γνωστή ηθοποιός είχε κάνει γνωστό το πρόβλημα υγείας του πατέρα της, όταν το περασμένο καλοκαίρι, σε ανάρτησή της είχε γράψει: «Ο μπαμπάκας μου… Γιορτάζει σήμερα, είναι του Αγίου Παντελεήμονος, αλλά πια δυστυχώς δε θυμάται ούτε ότι γιορτάζει, δε θυμάται ούτε ποια είμαι ούτε τι συγγένεια έχουμε… Ο μπαμπάκας μου δε θυμάται που με έπαιρνε απ’ το χέρι και με πήγαινε στη Λυρική Σκηνή για να δούμε όπερες και μπαλέτο, δε θυμάται πως αν 14 Φλεβάρη ήμουν μόνη μου ήταν ο άντρας που μου έστελνε λουλούδια, δε θυμάται που με συνόδεψε νύφη στην εκκλησία και πόσο με καμάρωνε στο θέατρο. Δε θυμάται πόση πολλή αγάπη έχει δώσει σε εμάς τα παιδιά του και πως γινόταν θυσία προκειμένου να μας παρέχει ότι καλύτερο σε ότι κι αν του ζητούσαμε. Εγώ που τα θυμάμαι όλα αυτά -πως άλλωστε να τα ξεχάσω- νιώθω τόσο ευλογημένη που είμαι κόρη του και θα ήθελα- αν υπήρχε περίπτωση να καταλάβει- να του σιγοψυθιρίσω ένα τεράστιο ευχαριστώ και να του πω πόσο βαθειά τον αγαπώ. Μπαμπάκα μου…..».

Σωτήρης Χατζάκης: «Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου είναι πολύ καλή ηθοποιός!»

Η κηδεία θα γίνει την Πέμπτη, αλλά λόγω των μέτρων για τον κορωνοϊό, θα είναι παρόντες, εκτός από την Αλεξάνδρα, η μητέρα της και ο αδερφός της, ενώ δε θα επιτρέπονται τα στεφάνια και τα λουλούδια.

Δείτε την ανάρτηση της ηθοποιού στο Facebook:

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top