Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Τα δάκρυά μου τρέχουν σαν βρύσες»

Δύσκολες ώρες για την ηθοποιό!

Μία από τις πιο δύσκολες μέρες της ζωής της βίωσε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου. Η ηθοποιός που λατρεύει τα κατοικίδια ζώα, «αποχαιρέτησε» την αγαπημένη της γατούλα, Λιλίκα, η οποία πέθανε, αφήνοντας την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο ζώων όπου βρισκόταν.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Το μικρο μου πλασματακι αφησε σημερα την τελευταια του πνοη στο νοσοκομειο ζωων.Τα δακρυα μου που τρεχουν σα βρυσες απο τη θλιψη και το σπαραγμο πεφτουν στο πληκτρολογιο και δε με αφηνουν να γραψω πολλα...Σ ευχαριστω καρδια μου,σ ευχαριστω Λιλικα μου γλυκεια για οσα υπεροχα περασαμε αυτα τα πεντε χρονια,μα πανω απ ολα σ ευχαριστω γιατι αγγιξες μεσα μου χορδες κι ευαισθησιες που μεχρι τωρα αγνοουσα..Ξεκουρασου κορμακι μου...

A post shared by Alexandra Paleologou (@alexandrapaleologou) on

 

«Το μικρό μου πλασματάκι άφησε σήμερα την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο ζώων. Τα δάκρυά μου που τρέχουν σα βρύσες από τη θλίψη και το σπαραγμό πέφτουν στο πληκτρολόγιο και δε με αφήνουν να γράψω πολλά… Σ ευχαριστώ καρδιά μου, σ ευχαριστώ Λιλίκα μου γλυκιά για όσα υπέροχα περάσαμε αυτά τα πέντε χρόνια, μα πάνω απ’ όλα σ ευχαριστώ γιατί άγγιξες μέσα μου χορδές κι ευαισθησίες που μέχρι τώρα αγνοούσα… Ξεκουράσου κορμάκι μου…», έγραψε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου σε μία ανάρτηση που έκανε στο Instagram.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top