Θοδωρής Μαραντίνης: Η ανάρτησή του μετά την περιπέτεια υγείας του γιου του

Στο πλευρό της πρώην συζύγου του ο τραγουδιστής

O Θοδωρής τραγουδά εν μέσω καραντίνας

Διαφορετικό και πολύ δυσάρεστο ήταν το φετινό Πάσχα για τη Σίσσυ Χρηστίδου και όχι λόγω καραντίνας, αλλά λόγω μίας περιπέτειας υγείας που είχε ο ένας από τους δύο γιους της.

Στο νοσοκομείο ο γιος της Σίσσυς Χρηστίδου: «Δε θα ξεχάσω το Πάσχα αυτό»

Συγκεκριμένα, η γνωστή παρουσιάστρια γνωστοποίησε την είδηση ότι πέρασε τη νύχτα της Ανάστασης στο νοσοκομείο, καθώς ένα από τα δύο αγόρια της χρειάστηκε να νοσηλευτεί.

Όπως ήταν φυσικό, από το πλευρό της πρώην συζύγου του αλλά και των γιων του δε θα μπορούσε να λείπει ο Θοδωρής Μαραντίνης, ο οποίος «ανέβασε» μάλιστα, μια συγκινητική φωτογραφία στο προφίλ του στο Instagram, γράφοντας και δύο λόγια για το δυσάρεστο συμβάν.

«Χρόνια πολλά σε όλους. Με υγεία πάνω απ’ όλα, μη τη θεωρούμε δεδομένη. Με αγάπη. Να αγαπάτε τον εαυτό σας κ όλους αυτούς που σας αγαπάνε κ το δείχνουν όχι μόνο το λένε. Με χαρά η ζωή είμαι μικρή άρπαξε την από τα μαλλιά κ κάνε αυτό που σε γεμίζει. Με όνειρα μεγάλα κ ας σε τρομάζουν γιατί αν μπορείς να το φανταστείς μπορείς κ να το κάνεις. Με ελπίδα γιατί τίποτα δεν κρατάει για πάντα, ούτε τα άσχημα. Θα περάσει κι αυτό. Χριστός Ανέστη», έγραψε χαρακτηριστικά ο frontman των Onirama.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Χρόνια πολλά σε όλους ...! Με υγεία ... πάνω απ όλα με υγεία .. μη τη θεωρούμε δεδομένη ! Με αγάπη ... να αγαπάτε τον εαυτό σας κ όλους αυτούς που σας αγαπάνε κ το δείχνουν .. όχι μόνο το λένε !Με χαρά ... η ζωή είμαι μικρή .. άρπαξε την από τα μαλλιά κ κάνε αυτό που σε γεμίζει .. ! Με όνειρα μεγάλα κ ας σε τρομάζουν .. γιατί αν μπορείς να το φανταστείς ... μπορείς κ να το κανείς! Με ελπίδα .. γιατί τίποτα δεν κρατάει για πάντα ... ούτε τα άσχημα ... θα περάσει κι αυτό !!! Χριστός Ανέστη !

A post shared by Thodoris Marantinis (@thodorismarantinis_official) on


 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top