Στο νοσοκομείο ο γιος της Σίσσυς Χρηστίδου: «Δε θα ξεχάσω το Πάσχα αυτό»

Η παρουσιάστρια δεν έλειψε στιγμή από το προσκεφάλι του

Δύσκολες στιγμές περνάει η Σίσσυ Χρηστίδου καθώς το βράδυ της Ανάστασης ο γιος της αισθάνθηκε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Σίσσυ Χρηστίδου: Έβαψε αυγά – Δείτε το σχόλιο της μητέρας της

Η παρουσιάστρια του Open δεν έλειψε στιγμή από δίπλα του και θέλησε να μοιραστεί τα συναισθήματά της με τους φίλους της στα social media, αναφέροντας πως δε θα ξεχάσει ποτέ το Πάσχα που πέρασε:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Μέσα σε ένα δωμάτιο, στη παιδιατρική πτέρυγα του Μητέρα, κάναμε ανάσταση και ξημέρωσε για μας το Πάσχα. Και σκέφτηκα πως θα ήταν σημαντικό να το μοιραστώ μαζί σας, γιατί εμενα το γεγονός αυτό, εξαφάνισε την αγνωμοσύνη μου και με γέμισε ευγνωμοσύνη που όλα είναι καλά. Και ισως χαρίσει αυτή τη σκέψη και σε σενα... Και τώρα απλά σκέφτομαι τι ωραία που θα ήταν να είμασταν σπιτι. Όχι διακοπές. Σπιτι. Όχι με φίλους και παρέες ψήνοντας αρνιά.. Απλά σπιτι. Χωρίς πόνο ή αγωνία. Με βαρεμάρα και χαλαρότητα. Σπιτι. Δεν θα ξεχάσω ποτέ το Πάσχα αυτό. Ουτε τα μαθήματα που πήρα. Καλημερα αγάπες μου. Χριστός Ανέστη. ♥️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sissy (@sissychristidou) στις

 

«Μέσα σε ένα δωμάτιο, στη παιδιατρική πτέρυγα του Μητέρα, κάναμε ανάσταση και ξημέρωσε για μας το Πάσχα. Και σκέφτηκα πως θα ήταν σημαντικό να το μοιραστώ μαζί σας, γιατί εμένα το γεγονός αυτό, εξαφάνισε την αγνωμοσύνη μου και με γέμισε ευγνωμοσύνη που όλα είναι καλά. Και ίσως χαρίσει αυτή τη σκέψη και σε σένα... Και τώρα απλά σκέφτομαι τι ωραία που θα ήταν να είμασταν σπίτι. Όχι διακοπές. Σπίτι. Όχι με φίλους και παρέες ψήνοντας αρνιά.. Απλά σπίτι. Χωρίς πόνο ή αγωνία. Με βαρεμάρα και χαλαρότητα. Σπίτι. Δεν θα ξεχάσω ποτέ το Πάσχα αυτό. Ούτε τα μαθήματα που πήρα. Καλημέρα αγάπες μου. Χριστός Ανέστη» έγραψε η Σίσσυ.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top