Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Δεν πρόλαβα να αποχαιρετήσω τον πατέρα μου»

Οι πρώτες δηλώσεις της ηθοποιού μετά την απώλεια του πατέρα της

Πριν από λίγο καιρό ο πατέρας της Αλεξάνδρας Παλαιολόγου «έφυγε» από τη ζωή «βυθίζοντας» στο πένθος την οικογένειά του.

Βαρύ πένθος για την ηθοποιό Αλεξάνδρα Παλαιολόγου

Από εκείνη τη στιγμή η ηθοποιός βιώνει μία από τις δυσκολότερες περιόδους της ζωής της μιας και οι δυο τους είχαν ένα ιδιαίτερο δέσιμο.
Το πρωί του Σαββάτου, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου έκανε τις πρώτες της δηλώσεις μετά από αυτή την απώλεια στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα».

«Ο μπαμπάς μου ήταν ο άνθρωπος που με μύησε σε πολλά καλλιτεχνικά πράγματα. Του άρεσε πολύ η όπερα, με πήγαινε στη λυρική σκηνή συνέχεια, του άρεσε το μπαλέτο, άρχισα να κάνω μπαλέτο. Με τη μαμά και το μπαμπά πηγαίναμε πάρα πολύ συχνά στο θέατρο. Όταν είχα χωρίσει, θυμάμαι χαρακτηριστικά 14 Φλεβάρη του Αγίου Βαλεντίνου στο θέατρο είχε έρθει μια τεράστια ανθοδέσμη και ήταν από τον μπαμπά μου. Γενικά είχαμε μια εξαιρετική σχέση και οι γονείς μου είχαν μια εξαιρετική σχέση. Τους θυμάμαι μέχρι πρόσφατα να χορεύουν ταγκό στον κήπο», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Δεν πρόλαβα να τον δω και να τον αποχαιρετήσω. Με πήρε τηλέφωνο η μητέρα μου και με ειδοποίησε ότι είχε φύγει... Δεν πρόλαβα να πάω να τον δω… Για λόγους ασφαλείας δεν άνοιξαν το φέρετρο. Αλλά δεν έχει να κάνει γιατί τον έχω πάντα μέσα στην ψυχή μου και τον έχω έτσι όπως θέλω να τον έχω, γλυκό, χαρούμενο… Ήταν ένας άγιος άνθρωπος».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top