Έναν χρόνο μετά - Ραγίζει καρδιές μήνυμα για τον θάνατο του Βασίλη Λυριτζή 

«Έκλαψα όσο δεν έχω κλάψει σε όλη μου τη ζωή»

Το τελευταίο «αντίο» στον Βασίλη Λυριτζή

Η είδηση θανάτου του Βασίλη Λυριτζή ακριβώς έναν χρόνο πριν, προκάλεσε σοκ στον δημοσιογραφικό κι όχι μόνο κόσμο.

Βασίλης Λυριτζής: Η «μάχη» του με τον καρκίνο του εγκεφάλου

Το πρωί της Πέμπτης, η δημοσιογράφος Χριστίνα Βραχάλη που εργαζόταν στην εκπομπή του με τον Δημήτρη Οικονόμου, έκανε μια ανάρτηση στο Instagram που ραγίζει καρδιές.

Θλίψη: Το τελευταίο «αντίο» στον Βασίλη Λυριτζή

«Ένα χρόνο πριν. Έκλαψα ίσως, όσο δεν έχω κλάψει συνολικά σε όλη τη ζωή μου. Όλο αυτό το διάστημα, συχνά κοιτώ τις φωτογραφίες μας. Και πιάνω τον εαυτό μου να γελά. Κι έπειτα συνειδητοποιώ πως τα γέλια μας ήταν πάντα πιο δυνατά από το "κλάμα" μας. Βασίλη, σήμερα θα προσπαθήσω να χαμογελάσω. Μας - ΜΟΥ- λείπεις. Υ. Γ. Αυτή η φωτογραφία είναι πέντε χρόνια πριν. Είχαμε πάει στη δουλειά και είχε ακόμα στον ουρανό γεμάτο φεγγάρι. Σαν τις καρδιές μας τότε», έγραψε στην ανάρτησή της η αθλητικογράφος

Στην φωτογραφία βλέπουμε την ίδια με τον Δημήτρη Οικονόμου και το αείμνηστο Βασίλη Λυριτζή

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ένα χρόνο πριν. Έκλαψα ίσως, όσο δεν έχω κλάψει συνολικά σε όλη τη ζωή μου. Όλο αυτό το διάστημα, συχνά κοιτώ τις φωτογραφίες μας. Και πιάνω τον εαυτό μου να γελά. Κι έπειτα συνειδητοποιώ πως τα γέλια μας ήταν πάντα πιο δυνατά από το "κλάμα" μας. Βασίλη, σήμερα θα προσπαθήσω να χαμογελάσω. Μας - ΜΟΥ- λείπεις. Υ. Γ. Αυτη η φωτογραφία είναι πέντε χρόνια πριν. Είχαμε πάει στη δουλειά και είχε ακόμα στον ουρανό γεμάτο φεγγάρι. Σαν τις καρδιές μας τότε.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christina Vrachali (@christina_vrachali) στις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top