Bill Rieflin: Πέθανε ο drummer των Ministry και R.E.M

Σε ηλικία 59 ετών, νικημένος από τον καρκίνο

Bill Rieflin

Πέθανε ο Bill Rieflin, ο διάσημος drummer των συγκροτημάτων Ministry, R.E.M και King Crimson, σκορπίζοντας θλίψη στον χώρο της rock μουσικής.

Άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 59 ετών, νικημένος από τον καρκίνο. Η δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή μέσω ανάρτησης του ιδρυτή των King Crimson, Robert Fripp.

«Ο Bill έφυγε σήμερα από αυτόν τον κόσμο. Καλό ταξίδι αδερφέ μου! Η ζωή μου έγινε πλουσιότερη από την στιγμή που σε γνώρισα» έγραψε ο Fripp στο μήνυμά του στο Facebook. «Σήμερα χάσαμε έναν εξαιρετικό καλλιτέχνη και έναν σπουδαίο άνθρωπο ο οποίος ήταν σημαντικό σημείο αναφοράς στην εξέλιξη των Ministry. Καλό ταξίδι προς την επόμενη σου συναυλία στο διάστημα» ήταν το μήνυμα των Ministry στο Twitter.

Ο Rieflin μπήκε στους Ministry στα τέλη των 80s, ενώ παράλληλα ήταν μέλος και των Revolting Cocks και των Pigface. Το 2003 έγινε μέλος των Ministry, με τους οποίους έμεινε μέχρι την διάλυση τους το 2011. Το 2013 έπαιξε και για τους King Crimson. Ο Rieflin είχε συνεργαστεί ακόμα και με τους KMFDM, Nine Inch Nails και Swans. Είχε παίξει επίσης με τους R.E.M.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top