Μεγαλώνει η λίστα με τους διάσημους που έχουν προσβληθεί από τον κορωνοϊό!

Μετά την Μπόμπα, Σκορδά, Φέρρης, Καλημέρης και Κοντοβά

Ο κορωνοϊός έχει κι επίσημα κηρυχθεί σε πανδημία από τον ΠΟΥ, με τα κρούσματα παγκοσμίως να αυξάνονται ραγδαία.

Οι ευπαθείς ομάδες όπως τονίζουν οι επιστήμονες είναι ευάλωτες στον ιό, όμως, αυτό δε σημαίνει πως δε μπορούν να νοσήσουν και άτομα που ανήκουν σε υγιείς ομάδες.

Μάλιστα, ο κορωνοϊός έχει «χτυπήσει» και γνωστά πρόσωπα του θεάματος, του αθλητισμού, αλλά και του πολιτικού κόσμου.

Η πρώτη γνωστή Ελληνίδα που ανακοίνωσε πως έχει κολλήσει τον ιό είναι η Χριστίνα Μπόμπα.

Χριστίνα Μπόμπα για κορωνοϊό: «Έχω λίγους πόνους, μια μικρή εξάντληση»

Η σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη, έχοντας τον ίδιο στο πλευρό της, με ένα βίντεο στο Instagram ανακοίνωσε το βράδυ της Τετάρτης ότι νοσεί.

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες η είδηση πως και ο Τομ Χανκς με τη σύζυγό του Ρίτα Γουίλσον κόλλησαν κορωνοϊό.

Θετικοί στον κορωνοϊό ο Tom Hanks και η Rita Wilson

Το διάσημο ζευγάρι ανακοίνωσε το ίδιο την είδηση, ενώ νόσησαν στην Αυστραλία, όπου βρίσκονται για επαγγελματικές υποχρεώσεις του ηθοποιού.

Θετική η Φαίη

Ένα ακόμα από τα διάσημα κρούσματα του κορωνοϊού είναι η Φαίη Σκορδά. Με ανάρτηση στον λογαριασμό της το Σάββατο, η γνωστή παρουσιάστρια ανακοίνωσε ότι έκανε την εξέταση μετά από πληροφορίες που είχε ότι άτομα του περιβάλλοντός της ήρθαν σε επαφή με ασθενείς. 

Παρότι η Φαίη διαγνώστηκε με κορωνοϊό, ωστόσο οι εξετάσεις των παιδιών της βγήκαν αρνητικές. Όπως διευκρίνισε, είναι ασυμπτωματική και παραμένει στο σπίτι της. Όπως ήταν αναμενόμενο, η πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 κατέβασε ρολά για άγνωστο διάστημα.

«Χτυπήθηκε» και το λαϊκό τραγούδι

Στο κλαμπ των «χτυπημένων» από τον κορωνοϊοό μπήκε κι ο γνωστός τραγουδιστής Θοδωρής Φέρρης.

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος έκανε εξετάσεις και είναι θετικός στον ιό. Ο δημοφιλής τραγουδιστής αντιμετωπίζει ήπια συμπτώματα και συνιστά σε όλους να παραμείνουν στο σπίτι τους, για να αποφευχθεί η περαιτέρω εξάπλωση του ιού.

Κοντοβά-Καλημέρης έχουν όλα τα συμπτώματα

Με ένα tweet - απάντηση σε εκείνο του Δημήτρη Ουγγαρέζου-, το γνωστό τηλεοτπικό στέλεχος Τζώνης Καλημέρης, δημοσιοποίησε ότι ο ίδιος και η σύντροφός του, η σχεδιάστρια Χριστίνα Κοντοβά έχουν όλα τα συμπτώματα του covid - 19, και είναι περιττό -σύμφωνα πάντα με τη γιατρό τους- να κάνουν το σχετικό τεστ για να το επιβεβαιώσουν.

Bond Girl με κορωνοϊό

Θετική στον κορωνοϊό βρέθηκε και η εντυπωσιακή Όλγα Κουριλένκο, η 40χρονη ηθοποιός που υποδύθηκε την Καμίλα Μόντες στο «Quantum of Solace», την ταινία Τζέιμς Μποντ του 2008.

Το πρώην bond girl αποκάλυψε το βράδυ της Κυριακής ότι διαγνώστηκε με τον ιό μετά από περίπου μια εβδομάδα κατά την οποία είχε συμπτώματα κόπωσης και πυρετού κι ότι πλέον θα παραμείνει στο σπίτι της, όπως επιβάλουν οι κανόνες.

NBA και πολιτικοί στο... στόχαστρο του κορωνοϊού

Στον χώρο του αθλητισμού ο αμυντικός της Γιουβέντους Daniele Rugani βρέθηκε κι αυτός θετικός στον COVID-19. Όπως και ο Γάλλος σταρ του ΝΒΑ Rudy Gobert, ο οποίος λίγες ημέρες πριν έκανε πλάκα σχετικά με το ενδεχόμενο να έχει αρρωστήσει.

Στον χώρο της πολιτικής, θετική στον COVID-19 βρέθηκε η υπουργός Ισότητας της Ισπανίας και σύζυγος του Πάμπλο Ιγκλέσιας, Ιρένε Μοντέρο. 

Covid-19: Ποιοι πολιτικοί έχουν νοσήσει ανά τον κόσμο;

Στη Γαλλία θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ο υπουργός Πολιτισμού, Φρανκ Ριστέρ.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top