Ρούλα Πατεράκη: Για ποιο λόγο καταράστηκε μία γυναίκα;

«Ήταν μια πάρα πολύ κακιά γυναίκα», είπε η ηθοποιός

Η Ρούλα Πατεράκη δίνει σπανίως τηλεοπτικές συνεντεύξεις, αλλά όταν το κάνει είναι «χείμαρρος»!

Από τα πρώτα κιόλας χρόνια της ζωής της, οι γονείς της τη χαρακτήριζαν παιδί «θαύμα», γι’ αυτό και την ώθησαν να γίνει ηθοποιός.
Μιλώντας για τα παιδικά της χρόνια δήλωσε πως όταν ήταν μικρή ήταν επιθετική, αλλά και σήμερα υπάρχουν στιγμές που είναι επιθετική και αυτό το γεγονός την τρομάζει.

Η γνωστή πρωταγωνίστρια δεν έκρυψε την αδυναμία που έχει στα ταξίδια και μάλιστα εξέφρασε την επιθυμία να γνωρίσει από κοντά τους Βάσκους.

«Θα ήθελα πολύ να πήγαινα στην Ισπανία, να γνωρίσω αυτή την φυλή, τους Βάσκους», είπε στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» και τη Φωτεινή Ψυχίδου!

Κλείνοντας, αναφέρθηκε και σε ένα δυσάρεστο γεγονός που της συνέβη στο παρελθόν όταν κλείστηκε στην τουαλέτα του θεάτρου και μία γυναίκα αρνήθηκε να τη βοηθήσει με αποτέλεσμα να την καταραστεί. «Κλείστηκα μέσα στην τουαλέτα του θεάτρου και μια πάρα πολύ κακιά δε με βοήθησε! Κάθισα εκεί πέρα και περίμενα, της είπα εάν μπορεί να κάνει ένα τηλεφώνημα στη βοηθό μου και εκείνη είπε πως δεν ήθελε να χαλάσει μονάδες. Απλώς εγώ την καταράστηκα. Ευτυχώς η βοηθός μου ήρθε μετά από 2, 3 ώρες και με έβγαλε».

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top