Ψυχίδου για Κοργιαλά: «Δεν υπήρξαν εξωτερικοί παράγοντες στον χωρισμό μας!»

Η απάντηση της δημοσιογράφου και το χιούμορ με τις «Άγριες Μέλισσες»

Η είδηση για τον χωρισμό τους έσκασε σαν βόμβα πριν από λίγες ημέρες, αφού η Φωτεινή Ψυχίδου και ο Δημήτρης Κοργιαλάς ήταν ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της σόουμπιζ.

Η γνωστή δημοσιογράφος μίλησε στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, απαντώντας σε όσα ισχυρίστηκε ο τραγουδιστής στην Ελεονώρα Μελέτη.

Κοργιαλάς: Με την Ψυχίδου χωρίσαμε εξαιτίας κάποιων εξωτερικών παραγόντων

«Ένιωσα άβολα με όλο αυτό που γίνεται. Δε νιώθω και πολύ άνετα να βγαίνει όλο αυτό», ισχυρίστηκε αρχικά.

Πώς απάντησε στην τοποθέτηση του πρώην συντρόφου της ότι ο χωρισμός τους οφείλεται σε… εξωτερικούς παράγοντες; «Εξωτερικοί παράγοντες; Τότε να φωνάξουμε την κυρά Ρίζω από το Διαφάνι να μας ξεματιάσει!» σχολίασε με χιούμορ η Φωτεινή.

Φωτεινή Ψυχίδου: Είναι δύσκολος ο χωρισμός με τον Δημήτρη Κοργιαλά

«Σε έναν χωρισμό οι παράγοντες είναι πάντα εσωτερικοί και ευθυνόμαστε εμείς. Δεν ξέρω τι εννοούσε ο Δημήτρης. Ο καθένας όπως αντιλαμβάνεται το πράγμα. Ο Δημήτρης είναι πάρα πολύ καλός μπαμπάς, είχε δίκιο ότι ο Θανάσης είναι όλος του ο κόσμος μόνο που εγώ έχω δύο κόσμους στη ζωή μου και θέλω να ισορροπούν και να υπάρχουν σε ένα περιβάλλον στο οποίο θα υπάρχει ηρεμία και γαλήνη. Εγώ υπόλογη είμαι απέναντι στα παιδιά μου. Ο χωρισμός ήταν πολύ δύσκολος. Μιλάμε τώρα, το θέμα είναι να μην τσακωνόμαστε» είπε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top