Κοργιαλάς: Με την Ψυχίδου χωρίσαμε εξαιτίας κάποιων εξωτερικών παραγόντων

Ο γνωστός μουσικός αναφέρθηκε στη στενή σχέση με τον 3χρονο γιο του

Πριν από λίγο καιρό έγινε γνωστό πως η Φωτεινή Ψυχίδου και ο Δημήτρης Κοργιαλάς αποφάσισαν να βάλουν τέλος στη σχέση τους.

Φωτεινή Ψυχίδου: Είναι δύσκολος ο χωρισμός με τον Δημήτρη Κοργιαλά


Ο γνωστός μουσικός μίλησε ανοιχτά για τον χωρισμό του από τη δημοσιογράφο τονίζοντας παράλληλα πως δε φταίει κανένας από τους δυο γι’ αυτή την κατάληξη που είχε η σχέση τους.

Δημήτρης Κοργιαλάς: «Δυστυχώς χωρίζουμε, αλλά δεν το ήθελα εγώ»


«Συνήθως λέμε ότι φταίνε και οι δυο αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση δε φταίει ούτε ο ένας ούτε ο άλλος. Φταίνε άλλοι παράγοντες απ' έξω και είναι μερικοί παράγοντες που δεν μπορείς να τους διαχειριστείς. Επειδή το μυαλό μου είναι κολλημένο στον μικρό, όλο αυτό το πράγμα με έκανε να κάνω ακόμη περισσότερα λάθη. Δεν ξέρω όμως αν θα μπορούσα να κάνω διαφορετικά» είπε στην Ελεονώρα Μελέτη και την εκπομπή «Μεσάνυχτα».

Στη συνέχεια, ο Δημήτρης Κοργιαλάς μίλησε για τη μεγάλη του αγάπη, τον 3χρονο γιο του Θανάση. «Ο γιος μου είναι ο μόνος λόγος που ζω και αναπνέω. Όταν η νοσοκόμα μου έδωσε τον γιο μου, έγινε ένα κλικ και άλλαξαν όλα μέσα μου. Στο μαιευτήριο ακόμα γελάνε με το κλάμα που έριξα όταν γεννήθηκε ο γιος μου. Ήταν σαν να έβλεπα τον εαυτό μου μωρό, μοιάζουμε πολύ. Εξαιτίας του παιδιού έχω να βγω τρία χρόνια για ποτό».

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top