Δημήτρης Κοργιαλάς: «Δυστυχώς χωρίζουμε, αλλά δεν το ήθελα εγώ»

Με συγκίνηση μιλάει για τη Φωτεινή Ψυχίδου

Εξομολόγηση καρδιάς έκανε ο Δημήτρης Κοργιαλάς για τον χωρισμό του μετά από πέντε χρόνια σχέσης με τη Φωτεινή Ψυχίδου! Το ζευγάρι έχει αποκτήσει έναν γιο, δυόμισι έτους, τον Θανάση.

Ο γνωστός καλλιτέχνης μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» και την Τίνα Μεσσαροπούλου για τη δύσκολη περίοδο που βιώνει, μην μπορώντας να κρύψει τη συγκίνηση του.

Φωτεινή Ψυχίδου: Το μήνυμά της πριν από τις φήμες χωρισμού!

«Ισχύει. Τα τσουγκρίσαμε με τη Φωτεινή! Εντάξει συμβαίνουν αυτά τα πράγματα. Δε θα το ήθελα, είμαι πολύ της οικογένειας, αλλά δυστυχώς στην εποχή μας είναι πολύ εύκολο αυτό να γίνει για πολλούς λόγους. Συνέβη και σε μας. Δεν έγινε τίποτα. Αγαπημένοι είμαστε. Υπάρχουν τα παιδιά, τα οποία μόνιμα θα τα προσέχουμε. Ό, τι χρειαστεί η Φωτεινή θα τρέξω πρώτος απ’ όλους.

Υπήρξε ένα μεγάλο διάστημα με κόντρες και γκρίνιες και από τις δύο πλευρές. Μάλλον, αυτός ο δρόμος θα κατέληγε εκεί. Εγώ προσπαθούσα να αλλάξω για να φτιάξουν τα πράγματα, αλλά οι γυναίκες όταν αποφασίσουν κάτι τελείωσε. Εγώ θα έδινα και 15 ευκαιρίες στη σχέση μας, αλλά όσο και να θέλει ο ένας η κατάσταση είναι αυτή», είπε ο Δημήτρης Κοργιαλάς.

Δημήτρης Κοργιαλάς-Φωτεινή Ψυχίδου: Χωρίζουν!

«Θα πρέπει να γίνουν κάποια χαρτιά ώστε κι εγώ να είμαι κατοχυρωμένος και το παιδί», ανέφερε ο Δημήτρης Κοργιαλάς και εξομολογήθηκε με βουρκωμένα μάτια πως: «Το μόνο που με αγχώνει είναι που κάποιες μέρες τώρα δε θα ξυπνάω μαζί του. Φαντάζομαι θα το ξεπεράσω».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top