Δημήτρης Κοργιαλάς-Φωτεινή Ψυχίδου: Χωρίζουν!

Έχουν αποκτήσει έναν γιο δυόμιση ετών

Η Φωτεινή Ψυχίδου στην τελευταία συνέντευξη στις «Αλήθειες με τη Ζήνα», όπου είχε μιλήσει για την επιλόχειο κατάθλιψη

Ο Δημήτρης Κοργιαλάς και η Φωτεινή Ψυχίδου μετά από πέντε χρόνια σχέσης και την απόκτηση ενός γιου δυόμιση ετών, φαίνεται πως βρίσκονται στα πρόθυρα του χωρισμού. 

Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε στο Πρωινό του ΑΝΤ1, η Νάνσυ Παραδεισανού, η σχέση τους βαδίζει στο τέλος, δίχως να υπάρχει επιστροφή.

«Είχα μάθει πριν τις γιορτές ότι η σχέση τους δεν ήταν σε πολύ καλό σημείο. Χθες το απόγευμα είχαμε μια πολύ μεγάλη τηλεφωνική συζήτηση με τη Φωτεινή. Μου είπε ότι πλέον η σχέση αυτή είναι στο τελικό στάδιο. Από την πλευρά της, νομίζω δεν υπάρχει επιστροφή. Θα “χωρίσουν” τα σπίτια, υπάρχουν κάποιες τυπικές διαδικασίες για να οριστικοποιηθεί αυτός ο χωρισμός. Υπάρχει μια πολύ έντονη κρίση. Ο Δημήτρης Κοργιαλάς το πάλευε μήπως δεν είναι κάτι οριστικό, όμως η Φωτεινή Ψυχίδου έχει πάρει την απόφασή της», ανέφερε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος.

Φωτεινή Ψυχίδου: Μιλά για την επιλόχεια κατάθλιψη και ξεσπά σε κλάματα

To ζευγάρι δεν είχε παντρευτεί και μάλιστα ο Δημήτρης Κοργιαλάς το περασμένο καλοκαίρι είχε δηλώσει «Στη Φωλιά των Κου Κου»: 

«Δε νομίζω πως θα κάνουμε παραδοσιακό γάμο. Η Φωτεινή μπορεί να ξεκινήσει για την εκκλησία και τελικά να πάει να κάνει μπάνιο στη θάλασσα. Και να περιμένω εγώ στην εκκλησία σαν βλάκας!».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top