Απίστευτη εξέλιξη είχε η φάρσα στον Δημήτρη Ουγγαρέζο από τον Πούμπουρα!

Τελικά ποιος έκανε φάρσα σε ποιον;

Δείτε στο βίντεο από την εκπομπή “Best Friend’s Fear” τη φάρσα που σκάρωσε ο Σάββας Πούμπουρας.

Μία απίστευτη φάρσα επιχείρησε να στήσει ο Σάββας Πούμπουρας στον Δημήτρη Ουγγαρέζο, στην εκπομπή “Best Friend’s Fear” το βράδυ της Παρασκευής. Συνεργάτης του παρουσιαστή ο δημοσιογράφος Νίκος Γεωργιάδης. Το αποτέλεσμα, ωστόσο, δεν το περίμενε κανείς από τους δύο…

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Γιατί έκανε unfollow τη Χρηστίδου και την Τσολάκη;

Ο Δημήτρης και ο Νίκος βρέθηκαν στο σπίτι ενός Κρητικού παραγωγού που επιδιώκει να συνεργαστεί μαζί τους ώστε να διαφημίσει τα προϊόντα του. Μαζί του έμενε η όμορφη αδελφή του, η Κωνσταντίνα, η οποία είναι μεγάλη θαυμάστρια του γνωστού παρουσιαστή και επιδίωκε να βρεθεί μόνη μαζί του για να γνωριστούν… καλύτερα.

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Αυτός είναι ο λόγος χωρισμού με την Ιλένια Ουίλιαμς

Όλα κυλούσαν ομαλά, μέχρι που ο Κρητικός αδελφός βγήκε εκτός εαυτού και έβγαλε… πιστόλι. Τότε, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος άρπαξε ένα βάζο και το έσπασε στο κεφάλι του αδελφού. Αυτή η κίνησή του πυροδότησε μια απολαυστική συνέχεια!

Έλλη Κοκκίνου: Είχε καταλάβει ή όχι τη φάρσα του Σάββα Πούμπουρα;

Ο Σάββας Πούμπουρας εισέβαλε στο σπίτι πανικόβλητος φωνάζοντας προς τον Δημήτρη Ουγγαρέζο πως πρόκειται απλά για μια καλοστημένη φάρσα και ότι είχε βγει εκτός εαυτού. Ο Νίκος Γεωργιάδης από την πλευρά του, έδειχνε έντρομος μπροστά στην τροπή που πήρε η φάρσα, μέχρι που συνειδητοποίησε ότι το «θύμα» ήταν ο ίδιος και όχι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top