Δημήτρης Ουγγαρέζος: Αυτός είναι ο λόγος χωρισμού με την Ιλένια Ουίλιαμς

Ποιος είναι αυτός που τους ενώνει;

Το περασμένο φθινόπωρο και μετά από πέντε χρόνια σχέσης Δημήτρης Ουγγαρέζος και Ιλένια Ουίλιαμς τράβηξαν χωριστούς δρόμους, προκαλώντας έκπληξη στην ελληνική σόουμπιζ, αφού τίποτα δεν προμήνυε αυτόν τον χωρισμό.

«Κυκλοφορεί με μια κοπέλα»: H αποκάλυψη του Λιάγκα για τον Ουγγαρέζο

Το βράδυ της Τετάρτης, ο γνωστός παρουσιαστής αποκάλυψε στο «The 2night Show» για πρώτη φορά την πραγματική αιτία του χωρισμού τους.

«Toν Κούπερ (σ.σ. το λαμπραντόρ τους) τον είχα κάνει δώρο στην Ιλένια. Τον κράτησα εγώ, αλλά τον πηγαίνω να τον βλέπει. Την αγαπάω πολύ την Ιλένια, είμαστε πολύ καλά. Ο λόγος που δε συνεχίσαμε με την Ιλένια είναι πως όταν κάτι δεν προχωράει, καλό είναι να σταματάει. Δε χωρίσαμε για τη δουλειά, ούτε θέμα καριέρας είναι. Υπήρχαν πρακτικές δυσκολίες γιατί όταν επέστρεφε 4 το πρωί και εγώ έφευγα 5.30 δεν υπήρχε επαφή. Τα βρίσκεις όμως αυτά» εξομολογήθηκε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Η Ιλένια Ουίλιαμς μίλησε για τον χωρισμό της από τον Δημήτρη Ουγγαρέζο!

«Έγινε μια συζήτηση στην οποία είδαμε πως αυτό το πράγμα δεν πηγαίνει στο επόμενο στάδιο. Αυτή η συζήτηση δεν ευοδώθηκε και έτσι ήταν αναπόφευκτο να χωρίσουμε. Δεν είχαμε ποτέ θέμα ζήλειας. Περνούσαμε καλά μεταξύ μας. Είναι πολύ καλό παιδί, από πολύ καλή οικογένεια. Έτσι έπρεπε να γίνουν τα πράγματα. Είχα στο μυαλό μου πως από νωρίς ήθελα να γίνω πατέρας. Ποτέ δεν το ζόρισα και φτάσαμε 40. Έχω φρικάρει λίγο με τη φάση της μοναξιάς» συμπλήρωσε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, λέγοντας τα καλύτερα για την πρώην σύντροφό του.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top