Πρώην παίκτρια MasterChef: «Στο σχολείο με φώναζαν "παχύδερμο"!»

Η ασθένεια του συζύγου της και το μεγάλωμα του γιου της

Τη γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο δεύτερο MasterChef, αφού ξεχώρισε τόσο με τη μαγειρική της όσο και με τη συμπεριφορά της.

Η Μάγκυ Ταμπακάκη βρέθηκε στα «Μεσάνυχτα» της Ελεονώρας Μελέτη για τη ζωή της στην Ιταλία, τη χώρα που ουσιαστικά έβαλε τη μαγειρική στη ζωή της. Αποκάλυψε για πρώτη φορά πως πριν παντρευτεί τον σύζυγό της Φραντσέσκο, ήταν παντρεμένη με Έλληνα.

MasterChef: Η εξομολόγηση της Μαριάννας για τη δολοφονία του φίλου της!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Το 2020 να σας βρει χορτάτους, πάνω απ'όλα 🎄🎄🎄

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Μαγκυ Ταμπακάκη (@maggie_tampakaki) στις

Η Μάγκυ με τον σύζυγό της Φραντσέσκο

Αναφέρθηκε στη συμμετοχή της στο ιταλικό, αλλά και στο ελληνικό MasterChef και στην απόφαση που πήρε με τον άντρα της να επιστρέψουν στην Ελλάδα, όταν εκείνος διαγνώστηκε με σκλήρυνση κατά πλάκας. «Ήταν καλοκαίρι του 2016 που μάθαμε πως ο Φραντσέσκο πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας. Είχε μηδαμινά συμπτώματα. Για ένα διάστημα βούιζε το αυτί του. Δε σου πάει ο νους. Μετά από αυτό, για καμιά εβδομάδα τον έκαιγε το πόδι του από κάτω. Μου το έλεγε και του έλεγα πως ίσως είναι το κυκλοφορικό. Χωρίς να το γνωρίζω πήγε και έκανε μαγνητική και διεγνώσθη με σκλήρυνση σε αρχικό στάδιο. Ευτυχώς σε καλό σημείο του εγκεφάλου που σημαίνει πως δεν έχει ραγδαία εξέλιξη. Πάντα το λέγαμε πως όταν μεγάλωνε ο μικρός θέλαμε να πάει σχολείο στην Ελλάδα. Το λέγαμε, αλλά ουσιαστικά εγώ δεν το ήθελα πολύ. Όταν λοιπόν ήρθε αντιμέτωπος με την αρρώστια του, μου είπε πως θέλει να φύγουμε και να γυρίσουμε στην Ελλάδα, γιατί εκεί νιώθει ευτυχισμένος. Ήρθαμε στην Ελλάδα τον Μάρτιο του 2017. Ο άντρας μου δεν εργάζεται. Ήταν στην αεροπορία και έχει βγει σε πρόωρη σύνταξη» εξομολογήθηκε.

Παίκτης του MasterChef σε Κοντιζά: «Έχετε γυαλίσει στη θεία μου»!

Η Μάγκυ μίλησε, επίσης, για το bullying που δέχτηκε στα παιδικά της χρόνια λόγω των κιλών της. «Δεν πίστευα ποτέ στον εαυτό μου και δεν ξέρω αν έφταιγε το γεγονός ότι μεγάλωσα έχοντας παραπάνω κιλά. Ήμουν πάντα το παχύ παιδί της τάξης. Θυμάμαι χαρακτηριστικά, στην τρίτη δημοτικού, τότε που είχα χάσει και τη μητέρα μου, στο πούλμαν με φώναζαν "παχύδερμο". Αποχώρησα από το MasterChef γιατί έπρεπε να βοηθήσω τον σύζυγό μου και τον 2χρονο τότε γιο μας», είπε η γνωστή σεφ.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top